Είχε Βαρεθεί μια Ζωή να κάνει το ίδιο Χτένισμα. Τότε ο Κομμωτής της, της Ετοίμασε μια Τεράστια Έκπληξη…

Φανταστείτε αυτό: να πάτε σε ένα σαλόνι ομορφιάς που δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ πριν και να πείτε: «Θα ήθελα ένα νέο look… κάντε ότι νομίζετε καλύτερο».

Η πλήρης εμπιστοσύνη στα χέρια ενός νέου στιλίστα!

Παρ ‘όλα αυτά, όταν έχετε ραντεβού με τον καλύτερο κομμωτή, τον Christopher Hopkins, το ρίσκο που θα πάρετε αξίζει την ανταμοιβή. Το αγαπημένο μας παράδειγμα είναι το αστέρι του σημερινού βίντεο, η Jane. Αυτή η κάτοικος του Σικάγου μπήκε στο σαλόνι ομορφιάς του Hopkins με εντελώς ανοιχτό μυαλό και κατέληξε με μια απίστευτη νέα εμφάνιση.

Ο Hopkins ξεκινά αυτό το συγκεκριμένο makeover με ερωτήσεις σχετικά με τον χαρακτήρα της Jane. Λέει ότι της αρέσει να φοράει φαρδιά ρούχα σε σκούρα χρώματα. Έτσι ο κομμωτής μπορεί πιο εύκολα να αποφασίσει για την νέα της εμφάνιση.

Πριν από την εφαρμογή της βαφής, ο «Makeover Guy» στέλνει τη Jane σε μια από τις ταλαντούχες αισθητικούς μακιγιάζ, τη Nicole. Και τότε ξεκίνησε η αλλαγή…

Για το χρώμα των μαλλιών της, ο στυλίστας αποφασίζει μια όμορφη ζεστή καφέ απόχρωση με ξανθιές λεπτομέρειες. Πρέπει να πούμε ότι τα αποτελέσματα φαίνονται εντελώς φυσικά.

Όσο για το κούρεμα, ο Hopkins συνειδητοποιεί ότι το πρόσωπο της Jane είναι απλά πάρα πολύ όμορφο για να κρύβεται πίσω από τα μαλλιά της , έτσι αποφασίζει να της τα κόψει. Η εμφάνιση της είναι πιο θηλυκή από ποτέ.

Στην συνέντευξη μετά τη νέα της εμφάνιση, η Jane προφανώς λάμπει από θετική ενέργεια.

Είπε: «Αισθάνομαι δέκα χρόνια νεότερη». Και, πρέπει να πούμε, ότι όντως δείχνει δέκα χρόνια νεότερη – τουλάχιστον! Αν την δούμε να περπατάει στο δρόμο, ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι είναι 59 ετών!

Για να δείτε το πλήρες makeover, φροντίστε να κάνετε κλικ στο παρακάτω βίντεο!

Credit: TipHero

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία