Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία

Η μεγάλη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, είναι μια από τα πιο όμορφα μοντέλα που θα δεις στο Instagram και στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών μόδας. Με αφορμή τα 26α γενέθλιά της, η Μαρία Ολυμπία αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, τη haircare ρουτίνα της, αλλά και την πολυτιμότερη συμβουλή ομορφιάς που της έχει δώσει η μητέρα της, καθώς και τη συνήθειά της, που έχει υιοθετήσει.

Μαρία Ολυμπία: Η περιποίηση ομορφιάς που ακολουθεί

Η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της περιλαμβάνει ένα ήπιο καθαριστικό, το οποίο της το έχει συστήσει ο δερματολόγος της, καθώς έχει ευαίσθητη επιδερμίδα, αλλά και έναν ορό με υαλουρονικό οξύ. “Λατρεύω το πόσο plump και λαμπερή δείχνει η επιδερμίδα μου όταν το χρησιμοποιώ”, λέει. “Περιέχει επίσης witch hazel, ένα συστατικό για το οποίο μου έχει μιλήσει η μητέρα μου και το οποίο με έχει βοηθήσει πολύ με την καταπολέμηση της ακμής, που προκαλεί η χρήση της προστατευτικής μάσκας (maskne)”.

Αγαπημένη της ενυδατική κρέμα είναι η Rich Cream του brand Augustinus Bader. “Χρησιμοποιώ ένα μόνο pump όταν νιώθω την επιδερμίδα μου πολύ ξηρή”, εξηγεί.

Για τα μαλλιά της εμπιστεύεται τον Cristiano στο κομμωτήριο Richard Ward, ο οποίος την κουρεύει από τα οκτώ της χρόνια και είναι αυτός, που περιποιείται τα μαλλιά και της μητέρας της.

Όπως αναφέρει η ίδια: “Η μητέρα μου λατρεύει τα μαλλιά της. Κάνει blow outs τρεις φορές την εβδομάδα και τα βάφει κάθε εβδομάδα. Αν δεν είναι τέλεια, πάντα έχει μια βούρτσα μαζί της. Δεν την έχω δει ποτέ χωρίς αψεγάδιαστα μαλλιά, είναι η έμμονη ιδέα της -και το καταλαβαίνω, την κάνει να νιώθει ωραία. Τώρα, γίνομαι κι εγώ σαν τη μητέρα μου, αφού δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη βούρτσα μου”

Για το λαμπερό ξανθό χρώμα των μαλλιών της ευθύνεται ο Josh στο κομμωτήριο Josh Wood. “Είναι πανέξυπνος”, εξηγεί.

Related posts

Ξύρισε τα μούσια, έχασε κιλά, μοιάζει 10 χρόνια μικρότερος: Δεν γνωρίζεται ο Μαθιός του Σασμού, έγινε ένας άλλος

Το κάνει κάθε Κυριακή: Μαθεύτηκε το μυστικό της Έλενας Τσαβαλιά για να διατηρείται άψογα στα 58 της

Η δύναμη του μακιγιάζ: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγε σε επαγγελματία αισθητικό και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό