Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, είναι από τις πιο όμορφες γαλαζοαίματες. Ο λόγος για τη Μαρία Ολυμπία, η οποία εντυπωσιάζει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, ενώ, οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζονται θετικά με έναν από τους λόγους να είναι η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της.

Στην εκπομπή “Happy Day” είχε προβάλει μια συνέντευξη που είχε μιλήσει στο περιοδικό “Τatler”, η οποία αποκάλυψε το πώς διατηρεί άψογη την επιδερμίδα της και ποια είναι η ρουτίνα ομορφιάς της.

Μαρία Ολυμπία: Τα μυστικά ομορφιάς της

Όπως είχε αναφέρει το ρεπορτάζ, φτιάχνει τα φρύδια της στο διάσημο ινστιτούτο ομορφιάς της Αnastasia Soare στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο για καθαρισμό και σχήμα χρεώνει 55 ευρώ.

Τα μαλλιά της φτιάχνει στον κομμωτή Κριστιάνο στο κομμωτήριο Richard Ward, που χρεώνει 225 ευρώ το κούρεμα, ενώ για βαφή πηγαίνει στο Λονδίνο και το κομμωτήριο Josh Wood, το οποίο χρεώνει 225 ευρώ.

Επιπλέον, επιλέγει τα extensions βλεφαρίδων, τα οποία κοστίζουν 380 ευρώ, ενώ συνηθίζει να παίρνει και ένα πακέτο 12 θεραπειών ενυδάτωσης για το πρόσωπο, οι οποίες κοστίζουν 6.240 ευρώ.

Μαρία Ολυμπία: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ο Σάκης Ρουβάς έκλεισε τα 52: Το δώρο τεράστιας αξίας που του έκανε η Ζυγούλη και έγινε ειδική παραγγελία

Ηλίας Βρεττός: «Είμαι από τους ελάχιστους άντρες που εκπλήρωσα τα συζυγικά μου καθήκοντα τη μέρα του γάμoυ»

Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην φανεί: Κάτι κρύβει η Αμαλία Κωστοπούλου στη νέα φώτο με τον σύντροφό της