Γιατρός αποκαλύπτει το απόλυτο μυστικό για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Δείτε πως!

Αν υποφέρετε συχνά από κρυολογήματα και γρίπη, θα πρέπει άμεσα να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να αποφύγετε περαιτέρω επιπλοκές και προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με ένα Ρώσο γιατρό, τον Δρ. Sergei Bubnovkiy, το ανοσοποιητικό σύστημα θα ενισχυθεί σημαντικά αν βυθίζετε τα πόδια σας σε παγωμένο νερό για 10-15 δευτερόλεπτα κάθε μέρα. Ισχυρίζεται, επίσης ότι αυτή η μέθοδος θα αποτρέψει επίσης τα κρυολογήματα και τη γρίπη.

Θα πρέπει να γεμίσετε μια λεκάνη με κρύο νερό να προσθέσετε όσο πάγο έχετε. Στη συνέχεια να βάλετε τα πόδια σας στο παγωμένο νερό και να τα κρατήσετε βυθισμένα για 10-15 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Αν το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι πολύ αδύναμο, επαναλάβετε κάθε 4 ώρες.

Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια διαπίστωσε ότι το παγωμένο νερό διεγείρει την παραγωγή της νορεπινεφρίνης, η οποία είναι ορμόνη ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Επιπλέον, το παγωμένο νερό προσφέρει πολλά άλλα οφέλη στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων:

Ανακουφίζει από τον πόνο στους μυς

Το ποδόλουτρο σε παγωμένο νερό ανακουφίζει από τον πόνο στους μυς.

Καταπολεμά την κατάθλιψη

Οι υποδοχείς του κρύου επηρεάζουν το δέρμα, και το παγωμένο νερό θα αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της κατάθλιψης και θα βελτιώσει τη διάθεση.

Καλύτερη υγεία του δέρματος

Η θεραπεία με κρύο νερό ενεργοποιεί το δέρμα, αποτρέπει τους θρόμβους και συσφίγγει τους πόρους.

Λαμπερά μαλλιά

Το κρύο νερό κλείνει τα θυλάκια και κάνει τα μαλλιά λαμπερά και λεία.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα μια καθημερινή ρουτίνα, και να απολαύσετε τα πολυάριθμα οφέλη του!

Credit: Healthy-food-house

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας