20 Μυστικά Ομορφιάς για τα Μαλλιά και το Μακιγιάζ που ΚΑΘΕ Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει! Το 6ο είναι Δωρεάv!

1. Αν κάνετε δοκιμές με αποχρώσεις μέικαπ, δοκιμάστε τα προϊόντα στο λαιμό σας και όχι στο χέρι σας, για να βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει.

2. Πριν βάψετε τα νύχια σας με γκλίτερ βερνίκι, βάψτε μια στρώση με ένα ουδέτερο βερνίκι, ώστε να μπορέσετε μετά να το αφαιρέσετε εύκολα.

3. Αν έχετε ένα παλιό eyeliner που δεν βγάζει πλέον χρώμα, βγάλτε τη μύτη του και απλά αναποδογυρίστε την, για ν αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν.

4. Για να ελαχιστοποιήσετε την ανάπτυξη μικροβίων και να κρατήσετε τα πινέλα σας καθαρά και για περισσότερο χρονικό διάστημα, πρέπει να τα καθαρίζετε μια φορά την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό πιατάκι και θερμόκολλα με σιλικόνη για να κάνετε το εξής:

5. Στεγνώστε τα πινέλα σας με την μύτη προς τα κάτω, για να μη χαλάσουν το σχήμα τους. Χρησιμοποιήστε ένα πάγκο κοπής και λαστιχάκια για να τα σταθεροποιήσετε.

6. Αντί να βασίζεστε στο YouTube για να μάθετε τεχνικές μακιγιάζ, γραφτείτε για δωρεάν μαθήματα σε κάποιο κατάστημα Sephora.

7. Αντί να αγοράζετε ειδικά μαντηλάκια κατά της λιπαρότητας, χρησιμοποιήστε ένα κάλυμμα τουαλέτας για να σκουπίσετε τις λιπαρές ζώνες.

8. Όταν ανοίγετε ένα καινούριο προϊόν, γράψτε την ημερομηνία με ένα μαρκαδοράκι, για να γνωρίζετε πότε λήγει.

9. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η διάρκεια των μηνών που το προϊόν θα είναι αποτελεσματικό από τη μέρα που το ανοίγετε.

10. Αποφύγετε πιθανές μικροβιακές μολύνσεις, αλλά και αναποτελεσματικά προϊόντα, πετώντας τα προϊόντα ομορφιάς όταν λήγουν.

11. Χρησιμοποιήστε eyeliner με διαφορετικούς τρόπους για να δοκιμάσετε διαφορετικά αποτελέσματα.

12. Αν ψάχνετε για προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ομοιόμορφο χρώμα προσώπου, τότε δοκιμάστε κονσίλερ με διάφορα χρώματα που θα διορθώσουν το χρώμα.

13. Αντί να αγοράζετε νέα μέικαπ σε διαφορετικές εποχές, αγοράστε μια ολόκληρη σειρά με διαφορετικά χρώματα, όπως η παρακάτω για να πετυχαίνετε το τέλειο χρώμα.

14. Χρησιμοποιήστε αυτό το εξάρτημα για να βάφετε τα νύχια σας, χωρίς να σας πέσει κάτω το βερνίκι.

15. Φυλάξτε τη κρέμα ματιών στο ψυγείο για να απαλλαγείτε από τα πρησμένα μάτια.

16. Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, οξυζενέ και ζεστό νερό για να απαλλαγείτε από λεκέδες στα νύχια.

17. Τα βράδια που βαριέστε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, φυλάξτε δίπλα στο κρεβάτι σας μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για να μην έχετε δικαιολογίες.

18. Αντί να ξοδεύετε πολλά λεφτά σε ακριβά προϊόντα, ψάξτε για παρόμοια φθηνότερα για να δοκιμάσετε αν σας ταιριάζει το χρώμα.

19. Αν δεν αντέχετε το πόνο από την αποτρίχωση με κερί, χρησιμοποιήστε μια αναλγητική κρέμα στη περιοχή που θα αποτριχώσετε μισή ώρα πριν.

20. Χρησιμοποιήστε απαλό συρματάκι καθαρισμού (χωρίς κανένα σαπούνι ή υγρό καθαρισμού) για να κρατήσετε το σίδερο μαλλιών καθαρό από σκουριά.

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία