20+1 Άτομα Μοιράζονται τα ΠΙΟ ανατριχιαστικά πράγματα που έχουν Ζήσει και ΔΕΝ μπόρεσαν Ποτέ να Εξηγήσουν!

Έχετε βιώσει κάτι ασυνήθιστο, που δεν βρίσκετε λογική εξήγηση; Τα παρακάτω 25 άτομα μοιράζονται τις πιο τρελές τους ιστορίες, που μέχρι σήμερα δεν μπορούν να εξηγήσουν. 

1. Βρισκόμουν στο σπίτι με τον δίχρονο γιο μου. Του άλλαζα ρούχα, με κοιτάζει και μου λέει, “Γιατί δεν χαιρετάς αυτόν τον άντρα μαμά;”

Nerdyblitz

2. Έκανα ψώνια στο μάρκετ και παρατήρησα ότι ένας άντρας με κοιτούσε έντονα. Φαινόταν να με ακολουθεί παντού, αλλά σχεδόν είχα τελειώσει και δε με ένοιαζε. Στο ταμείο, έβγαλα ένα κουτί δημητριακά πίσω στο ράφι. Τότε ο άντρας έτρεξε, άρπαξε αυτό το κουτί και έτρεξε στο ταμείο.

VladimirsPoutine

3. Ένα πρωινό με την κοπέλα μου πήγαμε να αγοράσουμε εισιτήρια για το λεωφορείο σε ένα ψιλικατζίδικο, και τότε ξαφνικά βγαίνει ένας άντρας από την τουαλέτα καλυμμένος με αίματα από την κορυφή μέχρι τα νύχια και με κόκκινα μάτια. Ήρθε προς εμένα και φώναζε στον ταμία “Μπορείς να τα κρατήσεις αυτά!” και πέταξε ένα σακουλάκι με σοκολατάκια. Ο ταμίες του φώναζε “Περίμενε!”, αλλά ο άντρας είχε φύγει ήδη. Ο ταμίας είπε απλά “Συγγνώμη γι’ αυτό”, σαν να μη τρέχει τίποτα. Δεν έχω ιδέα τι συνέβη!

DidntDo1t

4. Ξύπνησα ένα βράδυ και είδα τη μητέρα μου να με παρακολουθεί να κοιμάμαι. Την ρώτησα τι θέλει και απλά έκλεισε την πόρτα. Μου πήρε μερικά λεπτά να συνειδητοποιήσω ότι ήμουν 25 ετών και ζούσα μόνος μου στο σπίτι μου. Σηκώθηκα και έψαχνα σε όλο το σπίτι με ένα μαχαίρι. Όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες, όλα τα παράθυρα κλειστά, και δεν υπήρχε κανείς άλλος.

cerem86

5. Σταμάτησα σε ένα φανάρι και κοίταξα στα δεξιά μου τον άλλον οδηγό. Και οι δύο ταυτόχρονα σηκώσαμε μια μπανάνα και την φάγαμε παράλληλα. Φαινόταν σοκαρισμένος, το ίδιο και εγώ. Τότε έστριψα αριστερά και εκείνος έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Vanillarice24

6. Ένας τύπος με λεφτά με πλησίασε και με ρώτησε πόσα πόδια έχει μια γάτα, και του είπα τέσσερα, και μου είπε, “Όχι, έχουν έξι μαζί με τα αυτιά τους” και έφυγε.

Awesomehuder

7. Άκουσα το σκύλο μου να περπατάει τα μεσάνυχτα, με τα νύχια να ακουμπάνε στο πάτωμα. Ενοχλήθηκα που όλο τριγυρνούσε, και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, και έτσι φώναξα, “Σταμάτα επιτέλους”. Ο θόρυβος σταμάτησε. Μετά συνειδητοποίησα ότι είχε πεθάνει εδώ και ένα χρόνο και κανείς άλλος δεν υπήρχε στο σπίτι.

sheftyhat

8. Δε μπορούσα να αποκοιμηθώ το βράδυ. Απλά καθόμουν και ανοιγόκλεινα τα μάτια μου και θα σηκωνόμουν γιατί δεν είχα ύπνο. Μόλις πήγα να σηκωθώ, ανοιγόκλεισα ξανά τα μάτια, και ξαφνικά ήταν πρωί. Έλεγξα την ώρα και ήταν 8 π.μ. Κατά κάποιο τρόπο κοιμήθηκα για 5 ώρες, και ξύπνησα στην ίδια στάση. Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. Ίσως και να ταξίδεψα στο χρόνο.

TheCircleOfKnife

9. Στη παλιά μου δουλειά, βρισκόμουν έξω και έκανα τσιγάρο, όταν είδα ένα όμορφο κλασικό αμάξι mustang  να παρκάρει. Κοιτούσα ποιος θα έβγαινε, και βγαίνει ένας τύπος με πιτζάμες και πάει προς τον σκουπιδοτενεκέ. Μόλις είδε ότι τον κοιτάζω, πάγωσε, ξαναγύρισε στο αμάξι και έφυγε.

Elgringofrijolero

10. Μια μέρα στο σχολείο, κοίταξα έξω και είδα έναν τύπο ντυμένο ως βίκινγκ. Τον είδα εγώ και μια άλλη κοπέλα, και μόλις πλησίασε ο καθηγητής να τον δει, εξαφανίστηκε. Γιατί υπήρχε ένα βίκινγκ στο σχολείο; Που πήγε; Γιατί δεν τον είδε κανείς άλλος;

PawnTakesRook

11. Παρακολουθούσα μια γυναίκα που ήταν μπροστά μου και άρχισε να φωνάζει ξαφνικά “20 χρόνια κάνουν αυτό το πράγμα…20 χρόνια.” Πήρε μετά μια μουστάρδα και λερώθηκε στα μαλλιά και το πρόσωπο.

Dlinc23

12. Βρήκα ένα CD με την επιγραφή “απόδειξη”. Όταν το έβαλα να παίξει ήταν ένα επεισόδιο Grey’s Anatomy.

Matsellme

13. Οδηγούσα εκτός πόλης ένα βράδυ και προσπέρασα έναν τύπο που φορούσε χιτώνα και μάσκα γουρουνιού. Κουβαλούσε μία λόγχη στον έναν ώμο. Δεν ήταν απόκριες και ήμουν νηφάλιος.

GoodAg88

14. Αυτό συνέβη 2 φορές. Μία φορά το 1978 και το 2015. Το 1978 οι γονείς μου και τα αδέρφια είχαμε βγει για βόλτα και κοιτούσαμε το ηλιοβασίλεμα. Παραπέρα, υπήρχε μια οικογένεια πανομοιότυπη με τη δική μου. Ίδια εμφάνιση, μαμά, μπαμπάς, κόρες και δύο γιοι. Δε μπορούσα να καταλάβω ηλικία, αλλά πάνω κάτω τα ίδια με μας. Είχαν ένα περίεργο βλέμμα σε σχέση με μας που ήμασταν χαζοχαρούμενοι.

Οι γονείς μου τους γνώρισαν γιατί η μαμά ήθελε κάτι να δανειστεί, και έτσι μίλησαν για λίγο. Αργότερα, ρώτησα αν παρατήρησε κανείς πόσο μοιάζανε με μας. Όλοι με κορόιδεψαν.

Το 2015 κατά τη διάρκεια της κηδείας του πατέρα μου, είδα ακριβώς την ίδια οικογένεια, μόνο που έλειπε ο πατέρας τους. Ήταν σίγουρα τα ίδια άτομα, δεν είχαν γεράσει και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Μας προσπέρασαν και ήταν σε άλλη κηδεία.

NeverRememberMyPass1

15. Έχω πολύ έντονη ανάμνηση μιας μαύρης φιγούρας, σαν σκιά, να κινείται στο διαμέρισμα όταν ήμουν μικρός. Πάντα φώναζα τη μαμά μου και εκείνη μου έλεγε ότι ήταν μια απλή σκιά. Τη παρακολουθούσα από το δωμάτιό μου, να περνάει από το σαλόνι στο δωμάτιο των γονιών μου. Μια φορά είχε σταματήσει και με κοιτούσε.

Idiosincrazy

16. Ένας συνεργάτης συνεχίζει συζητήσεις που κανείς δεν ξεκίνησε. Το πρώτο πράγμα που λέει τη Δευτέρα δεν είναι καλημέρα. Λέει, “τότε δεν μπορούσα να κάνω το wifi να δουλέψει, και δε θα μπορούσα να παίξω με το Xbox διαδικτυακά, γι’ αυτό και δεν ήμουν online το Σαββατοκύριακο.”

Μόνο που δεν παίζω τίποτα μαζί του. Φαίνεται σαν να ταξιδεύει στο χρόνο ή στο μυαλό του.

Jason_stanfield

17. Ζω στο πατρικό μου και στο ίδιο δωμάτιο που συνέβη. Πουλάμε το σπίτι τώρα και είναι άδειο, αλλά ακόμα θυμάμαι όταν ήμουν 10 ετών και έμεινα ξάγρυπνος μόνος μου βλέποντας τηλεόραση, επειδή δεν νύσταζα. Είχαμε ένα διάδρομο γυμναστικής, που ήταν αχρησιμοποίητο και στοιβάζαμε πάνω του κουτιά. Σε κάποια φάση άκουσα τον σα να ενεργοποιήθηκε. Ξαφνικά, ο διάδρομος βρισκόταν στη μέγιστη ταχύτητα και όλα τα κουτιά έπεσαν κάτω. Έτρεξα στη μαμά μου, της είπα τις συνέβη και αποκοιμήθηκα.

Νόμιζα ότι τα φαντάστηκα όλα, αλλά το πρωί όλα τα κουτιά ήταν πίσω από τον διάδρομο. Δεν έχω ιδέα τι το προκάλεσε.

Aaronis1

18. Περπατούσα στο δρόμο και άκουσα μια γυναίκα να παραμιλάει λέγοντας, “Ξέρεις τι χρειαζόμαστε αντί για 1 χάρτινο δολάριο; Χαρτονόμισμα των 6 δολαρίων. Θα ήταν πιο πρακτικό!”

Parxtherobinson

19. Όταν οδηγούσα, σταμάτησα σε κόκκινο φανάρι, και κοίταξα τον οδηγό στα δεξιά μου. Κοιτούσε στον καθρέφτη στο σαλόνι και σα να προσπαθούσε να βγάλει το πρόσωπό του, όπως τις μάσκες στις ταινίες Mission Impossible. Είχε πάρει ναρκωτικά; Δεν έχω ιδέα τι έκανε!

Captainmagictrousers

20. Έλαβα μια θήκη για κομπιουτεράκι από το Amazon, δεν μου είχε αρέσει και την έβαλα σε ένα συρτάρι. Είχα σκοπό να την επιστρέψω, αλλά ποτέ δεν το έκανα. Η Amazon είπε ότι είχαν λάβει τη θήκη από επιστροφή και ρώτησα τους γονείς μου αν την επέστρεψαν και είπαν όχι. Άνοιξα το συρτάρι μου και ακόμα ήταν εκεί.

Botxpiol

21. Η μαμά μου μου είπε ότι όταν ήμουν μικρός, ενώ με έβαζε για ύπνο, την ρώτησα “Μαμά, θυμάσαι όταν πέθανα σε εκείνη τη φωτιά;”

GroundedEagle

Credit: bulletin.tickld.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta