Νέα θεωρία Συνωμοσίας: Εξωγήινοι ανατίναξαν τον Δορυφόρο που εκτόξευσε χθες ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ!

Ο κόσμος παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα καθώς το Falcon 9 της SpaceX βρισκόταν στις φλόγες στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας. Ήταν λίγο πριν την εκτόξευση για το πολυαναμενόμενο ταξίδι στο διάστημα του δορυφόρου του Facebook.

Ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk είπε ότι η έκρηξη έγινε σε μία από τις δεξαμενές οξυγόνου , αλλά το τι την προκάλεσε παραμένει ένα μυστήριο.

Παρόλα αυτά, οι συνωμοσιολόγοι έχουν αναπτύξει μια διαφορετική θεωρία αφού είδαν “μια ανωμαλία” να περνάει την ίδια ώρα με την έκρηξη και θεώρησαν ότι ήταν μια εναέρια επιδρομή από εξωγήινους που έκαναν σαμποτάζ στην αποστολή.

Γύρω στις 9 π.μ , ο πύραυλος των 604 τόνων εφοδιαζόταν με υγρό οξυγόνο και κηροζίνη όταν έγινε η έκρηξη.  Μέσα σε δευτερόλεπτα βυθίστηκε στις φλόγες το σκάφος, το οποίο περιείχε και τον δορυφόρο της Facebook, αξίας 200 εκατομμυρίων, ο οποίος είχε σχεδιαστεί για να φέρει το διαδίκτυο στην Αφρική.

Παρόλο που οι δημιουργοί του Flalcon 9 σοκαρίστηκαν από το συμβάν, μία νέα θεωρία έχει εμφανιστεί που θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις. Από την έκρηξη, βγήκε ένα βίντεο στο YouTube το οποίο δείχνει μία μυστηριώδης ανωμαλία να περνάει πάνω από το σκάφος την ώρα που κάθεται στην εξέδρα εκτόξευσης πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκρηξη, σύμφωνα με αναφορές.

Ο YouTuber, Graphics King, ανέβασε το βίντεο χτες και το έβαλε σε αργή κίνηση για να αποκαλύψει ένα μαύρο αντικείμενο που πετάει πάνω από τον πύραυλο. Από τότε πάρα πολύ το έχουν σχολιάσει λέγοντας τις απόψεις τους για το τι μπορεί να ήταν.

Κάποιοι λένε πως δεν ήταν μηχανικό λάθος, αλλά επίθεση από άλλον κόσμο. ‘Είμαι αρκετά σίγουρος πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χτύπησαν,’ είπε ένας χρήστης του διαδικτύου.

‘Αυτό το πράγμα πήγαινε πολύ γρήγορα, αποκλείεται να είναι πουλί. Είναι εξωγήινοι με laser που κατέστρεψαν τον πύραυλο.’

Ωστόσο, άλλοι ισχυρίστηκαν πως ήταν απλά πουλιά και πως εκείνη την ώρα υπήρχε ένα σμήνος που πετούσε εκεί κοντά.

Ένας χρήστης του Reddit όμως, ο ‘rainbowfish4’,  ισχυρίζεται πως είδε ένα εξωγήινο σκάφος πάνω από τον πύραυλο με τα ίδια του τα μάτια. Λέει πως είδε κάτι παράξενα φώτα στον ουρανό πάνω από την εξέδρα ενώ προσπαθούσαν να ετοιμαστούν για την εκτόξευση.

‘Περίπου 20 λεπτά πριν την εκτόξευση, φαινόταν σαν να υπήρχε ένα ορθογώνιο σχήμα στον ουρανό όταν 3 φώτα εμφανίστηκαν στο κέντρο του και ήταν εμφανή για 20 δευτερόλεπτα.

Ο χρήστης λέει πως 20 λεπτά μετά έγινε η έκρηξη. Ωστόσο, το προσωπικό δεν επιτρέπεται να έχει τα κινητά του μαζί για λόγους ασφαλείας, οπότε δεν υπάρχουν εικόνες από τον παράξενο ισχυρισμό.

Εσείς πιστεύετε πως θα μπορούσε να είναι εξωγήινοι;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta