Έκανε ΑΥΤΗΝ την απλή άσκηση για μερικές μέρες και τώρα το προγούλι της είναι παρελθόν!

Ξέρετε πολύ καλά ότι το προγούλι είναι ο εχθρός στις φωτογραφίες σας. Αυτό το ενοχλητικό μικρό πράγμα συχνά αναφέρεται ως «λαιμός γαλοπούλας», αναφερόμενο στο περίσσιο δέρμα που έχουν στο λαιμό τους οι γαλοπούλες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αυτό το πρόβλημα κάτω από το πηγούνι τους δεν είναι τόσο χαρούμενοι με αυτό, γιατί είναι μια κατάσταση που τείνει να επιδεινωθεί καθώς μεγαλώνουν.

Υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείτε από το προγούλι σας, χωρίς να επενδύσετε σε δαπανηρές ή επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις. Μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό εύκολα στο σπίτι σας!

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή άσκηση για το λαιμό και θα έχετε το αποτέλεσμα που ψάχνετε. Αυτή η γρήγορη άσκηση θα σας κάνει να τεντώσετε το δέρμα κάτω από το πηγούνι σας σχεδόν αμέσως.

Δεν χρειάζεστε κανένα φανταχτερό εξοπλισμό ή βάρη για να κάνετε αυτή την άσκηση, απλά ένα χαλάκι, έναν κύλινδρο ή μια μαλακή πεσέτα και αν θέλετε ένα μαξιλαράκι να ξαπλώνετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι αυτό που προκαλεί τη χαλάρωση για να κρεμάσει το πηγούνι σας είναι η αφυδάτωση στη βάση του κρανίου. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την κινητικότητα που χρειάζεται η βάση του κρανίου και να επανέλθει η ένταση που έχει χάσει ο λαιμός σας.

Πριν ξεκινήσετε, ο αγαπημένος εκπαιδευτής της Rachel Ray, Sue Hitzmann, σας προτείνει: Γυρίστε το κεφάλι σας δεξιά και αριστερά μερικές φορές και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν πληγές ή συστροφές στο λαιμό σας πριν ξεκινήσετε.

Μόλις παρατηρήσετε σφίξιμο, χαλαρώσετε το λαιμό σας και είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνηση! Υπάρχουν δύο κινήσεις (η πρώτη από τις οποίες είναι ακόμα λίγο προπαρασκευαστική) που θα σας βοηθήσουν να δείτε γρήγορα τα αποτελέσματα. Παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.

Δοκιμάστε να κάνετε αυτή την κίνηση μερικές φορές την εβδομάδα για ένα λεπτό περίπου και ελπίζουμε ότι θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα αμέσως!

Credit: tiphero.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία