Δείτε πως Μεταμορφώνεται η Μύτη αυτής τη γυναίκας, μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Αν είστε ένας από τους 360.000 ανθρώπους που “ακολουθούν” τον Simon Ourian, MD στο Instagram, τότε σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως είναι ο “άνθρωπός σας” όσον αφορά την αισθητική δερματολογία, με ειδικότητά του τη μη χειρουργική ανάπλαση της μύτης.

Η 27χρονη Joanna Della-Ragione από το Λονδίνο, όχι μόνο παρακολουθούσε τη δουλειά του δρ. Ourian, αλλά αποφάσισε να κλείσει και ραντεβού! Την εμπειρία από την μεταμόρφωσή της, περιέγραψε η ίδια σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail.

Αρχικά μίλησα με την Joanna στο τηλέφωνο για να είμαι σίγουρος ότι μπορώ να της προσφέρω αυτό που ζητάει, πριν κάνει ολόκληρο ταξίδι από το Λονδίνο“, ανέφερε ο δρ. Ourian.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους γιατρούς που χρησιμοποιούν τεχνική με νήμα, ο δρ. Ourian την δική του την αποκαλεί τεχνική με μικρο-σταγονίδια. Η διαδικασία χρησιμοποιεί μία “πολύ μικρή βελόνα και έτσι μπορώ να βάλω το προϊόν ακριβώς στο σημείο που χρειάζεται“, αναφέρει. “Έτσι το αποτέλεσμα είναι πιο προβλέψιμο και φυσικό.

Δείτε τον δρ. Ourian επί το έργον, στη μύτη της Della-Ragione!

Τα αποτελέσματα της Della-Ragione αναμένεται να διαρκέσουν 2 με 4 χρόνια χωρίς “συντήρηση”. “Ίσως υπάρξει λίγο πρήξιμο που μπορεί να διαρκέσει από μερικές ώρες έως 1-2 ημέρες, αλλά η βελόνα είναι τόσο μικρή που δεν αφήνει καμία μελανιά“, αναφέρει. Και μπορεί η διαδικασία να κόστισε “μόλις” $3.000 (σε αντίθεση με την κλασική που θα κόστιζε από $7.000 μέχρι $15.000), σίγουρα όμως δεν ήταν φθηνή.

Credit: Cosmopolitan

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία