Από μικρή την Κορόιδευαν για το Σημάδι της. Τώρα, Αποτελεί Πηγή Έμπνευσης για πολλούς…

Μια ηθοποιός δημοσίευσε μια αυθόρμητη φωτογραφία για να τιμήσει το σημάδι που έχει στο πρόσωπο της από τη γέννηση της. Η Paige Billiot, από το Los Angeles, είναι ηθοποιός και παραγωγός ταινιών και γεννήθηκε με ένα κόκκινο σημάδι το οποίο καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της αριστερής πλευράς του προσώπου της.

Η 23χρονη συνεργάστηκε με διάφορους φωτογράφους για να δημιουργήσει μια σειρά καλλιτεχνικών φωτογραφιών με σκοπό να τραβήξει την προσοχή σε δυσχρωμίες του σώματος, αλλά με θετικό τρόπο.

Η Paige, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία “Road To Hell”, λέει ότι ποτέ δεν άφησε το σημάδι της να της κόψει τα όνειρα και τώρα ελπίζει να εμπνεύσει και άλλους με το μήνυμα της. Ξεκίνησε ένα πρότζεκτ, το μπλογκ Flawless Affect, για να αντιμετωπίσει το στίγμα γύρω από τα “ελαττώματα” στο σώμα και την εμφάνιση.

Είπε: “Όταν ήμουν πιο μικρή, μου ήταν δύσκολο να δεχτώ το σημάδι. Ένιωθα ευάλωτη.”

“Βίωσα πολύ το λεκτικό bullying. Μερικές φορές ήταν και σωματικό. Μετακομίζαμε πολύ κι έτσι έπρεπε να εξηγώ ξανά και ξανά τι ήταν. Συνειδητοποίησα ότι το bullying είχε να κάνει με το άγνωστο. Τελικά, οι μετακομίσεις βοήθησαν.

Βαρέθηκα να απαντάω στις ίδιες ερωτήσεις και στεκόμουν μπροστά στην τάξη για να παρουσιάσω τον εαυτό μου. Έτσι σταμάτησαν τα έντονα βλέμματα και με βοήθησε να το αποδεχτώ περισσότερα. Τώρα είναι κομμάτι του εαυτού μου και δεν μπορώ να με φανταστώ πια χωρίς αυτό.”

Παρ’όλο που άρχισε να έχει αυτοπεποίθηση για την εμφάνιση της, η Paige παραδέχτηκε ότι έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στην καριέρα της εξαιτίας του σημαδιού. Ωστόσο, ορκίστηκε ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ να το κρύψει πέρα από το συνηθισμένο μακιγιάζ που κάνει κάθε μέρα.

Προσθέτει: “Από νεαρή ηλικία ήθελα να είμαι μπροστά στην κάμερα. Δυστυχώς, πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να έχεις τέλειο πρόσωπο και σώμα, αλλά το πρόσωπο μου ήταν πολύ διαφορετικό.”

“Στην αρχή ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ. Αλλά μεγαλώνοντας έγινα πιο χοντρόπετση, έτσι είχα τη σωστή νοοτροπία και εξαιτίας της απόρριψης άρχισα να φτιάχνω τις δικές μου ταινίες. Έχουμε 2016 και το να είσαι διαφορετικός είναι το νέο φυσιολογικό. Ήθελα να εμπνεύσω και άλλους ανθρώπους.

Αν μπορώ να πετύχω σ’αυτή τη βιομηχανία, τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ούτε κι εκείνους. Έχω δύο πρόσωπα, έχω αυτό το γιγάντιο πράγμα στο πρόσωπο μου και μπορώ να είμαι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη.” Η Paige ελπίζει να μετατρέψει το πρότζεκτ της σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό και να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό της ομορφιάς.

Είπε: “Είναι απίθανο – δέχομαι πολλά σχόλια από κορίτσια όλων των ηλικιών. Μου λένε τις ιστορίες τους, πόσο το κρύβουν και μετά μου λένε ότι αυτό το πρότζεκτ τις έχει εμπνεύσει. Νιώθω ότι μπορώ να βοηθήσω τόσους πολλούς ανθρώπους και να προσπαθήσω να τους αλλάξω τη νοοτροπία για να το αποδεχτούν.

Πρέπει να πιστεύεις ότι το ψεγάδι είναι αψεγάδιαστο. Θα πάρει λίγο καιρό, αλλά έχει να κάνει με την προοπτική.”

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία