Ένας Άντρας Φωνάζει σε ένα Ανοιχτό Χώρο, Αλλά Δείτε Ποιος Έρχεται Τρέχοντας. Είναι Εκπληκτικό!

Οι ελέφαντες μπορεί να τρομάζουν με το μέγεθός τους, αλλά είναι από τα πιο έξυπνα και ευγενικά πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Έχουν φοβερή μνήμη και θυμούνται άλλους ελέφαντες και ανθρώπους που τους φροντίζουν, ακόμα και αν έχουν να τους συναντήσουν για δεκαετίες, φτιάχνοντας βαθιές σχέσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε έναν άντρα εθελοντή με το όνομα Darrick, στο Πάρκο Ελεφάντων στη Ταϊλάνδη, να καλεί μερικούς ελέφαντες που βρίσκονται σε κάποια απόσταση. Μόλις ακούνε το κάλεσμά του, έρχονται τρέχοντας προς αυτόν. Ενώ η θέα μιας αγέλης ελεφάντων μπορεί να φαίνεται τρομακτική, στη προκειμένη περίπτωση η κατάσταση είναι τελείως διαφορετική.

Ο Darrick έχει αναπτύξει φιλία με αυτούς τους ευγενικούς γίγαντες, και ένα θηλυκός ελέφαντας από αυτούς με το όνομα Kham La (που σημαίνει “Αγαπητή” στα Ταϊλανδικά) τον συμπαθεί ιδιαίτερα. Η ελεφαντίνα και η παρέα της πάντα χαίρονται να βλέπουν τον Darrick και του δείχνουν την αγάπη τους. Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο με την ευχάριστη συνάντηση του εθελοντή και των ελεφάντων, και μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!

Credit: wimp.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό