Αυτό το νέο σαμπουάν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λούζατε τα μαλλιά σας μέχρι σήμερα

Όλοι με κοροϊδεύουν όταν λέω πράγματα όπως: “έχω να λουστώ απόψε”, γιατί ναι όντως, ακούγεται γελοίο, αλλά ειλικρινά, πιστέψτε με, δεν είναι.

Το λούσιμο των μαλλιών μου είναι μια μεγάλη διαδικασία που γίνεται δύο ή μερικές φορές τρεις φορές την εβδομάδα. Γιατί; Επειδή έχω σγουρά μαλλιά, το σεσουάρ δεν κάνει, είμαι τεμπέλα, και επίσης – δεν έχω πειστεί ότι όντως χρησιμοποιώ το σωστό σαμπουάν για τον τύπο των μαλλιών μου.

Έχετε περάσει τα ίδια, είμαι σίγουρη. Αλλά υπάρχει κάτι καινούργιο να συζητήσουμε αν αντιμετωπίζετε τις ίδιες προσπάθειες με το σαμπουάν σας.

Έτσι, ο ιδρυτής της εταιρείας Bumble και Bumble, Μάικλ Γκόρντον, έχει κάποιες νέες ιδέες όσον αφορά τα σαμπουάν – και έρχεται να μας αλλάξει τη ζωή.

Ο Γκόρντον αναφέρεται στις μέχρι τώρα επιλογές μας σε σαμπουάν ως “απορρυπαντικό”. Ο Γκόρντον λέει ότι η γενική ιδέα του σαμπουάν είναι μια κακή ιδέα για τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής μας σε πρώτη ανάλυση. Γιατί; Τα περισσότερα σαμπουάν δημιουργήθηκαν για να μας κάνουν να εξαρτώμαστε από το κοντίσιονερ.

Στην ουσία, τα σαμπουάν μας αφαιρούν κάθε υγρασία, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει στη συνέχεια να προσθέσετε υγρασία (κοντίσιονερ). Συχνά, τα σαμπουάν καταστρέφουν την τρίχα και το κοντίσιονερ προσπαθεί να μας αντιστρέψει τα αποτελέσματα που έχουμε μόλις πρόθυμα δημιουργήσει στα κεφάλια μας… Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Γκόρντον.

Ο Γκόρντον δήλωσε επίσης ότι τα σαμπουάν “δεν πρόκειται να σας σκοτώσουν αλλά είναι περιττά.”

Τι προτείνει ο Γκόρνον να κάνουμε γι ‘αυτό; Έχει δημιουργήσει πρόσφατα το προϊόν New Wash, ένα καθαριστικό μαλλιών (δεν το αποκαλεί σαμπουάν) που καθαρίζει τα μαλλιά σας, χωρίς τις επιζήμιες επιπτώσεις που προκαλούν τα σαμπουάν.

Το New Wash δεν κάνει ξηρά τα μαλλιά σας και δεν αφαιρεί από τα μαλλιά σας τα φυσικά έλαια του (που τα κάνει να λάμπουν!). Ο Γκόρντον επιμένει ότι το New Wash θα αλλάξει ουσιαστικά την ανάγκη για κοντίσιονερ ή βαθιές μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση, η οποία είναι μεγάλη είδηση για όσους από εμάς είναι πολύ τεμπέληδες για να καταβάλλουν προσπάθειες για τα μαλλιά.

Ο Γκόρντον έχει παρουσιάσει παρόμοια προϊόντα προηγουμένως, αν και το New Wash είναι μια καλύτερη φόρμουλα από το αρχικό προϊόν “Purely Perfect“, που εισήγαγε πριν από μερικά χρόνια. Ο συνδυασμός των αιθέριων ελαίων υποτίθεται ότι κάνει θαύματα για τα μαλλιά σας – ανεξαρτήτως τι τύπο μαλλιών έχετε.

Credit: hellogiggles.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία