9 Διάσημοι celebrities που τα ελαττώματα στην εμφάνισή τους τους προσθέτουν ακόμη περισσότερη γοητεία!

Τέλειοι άνθρωποι δεν υπάρχουν, ακόμα και οι διάσημοι celebrities έχουν κάποια ελαττώματα στην εμφάνιση τους.

Αποφασίσαμε να αποκαλύψουμε τα μικρά μυστικά μερικών διάσημων, που μας υπενθυμίζουν για άλλη μια φορά ότι όλοι μας είμαστε όμορφοι με τον τρόπο μας, ακόμα και με τα ελαττώματά μας.

Megan Fox

Ακόμη και σε μια τέτοια όμορφη γυναίκα, όπως η Megan, έχει ένα μικρό χαρακτηριστικό ελάττωμα: οφείλεται σε συγγενή ανωμαλία που ονομάζεται βραχυδακτυλία. Οι αντίχειρες των χεριών της ηθοποιού είναι ελαφρώς μικρότεροι από ό, τι θα έπρεπε να είναι, και τα νύχια της είναι ευρύτερα. Η ίδια δεν δίνει και μεγάλη σημασία σε αυτό το ελάττωμα και το έχει συζητήσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης σε ένα talk show.

Elizabeth Taylor

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία «Lassie Come Home», στην τότε νεαρή ηθοποιό ζητήθηκε να αφαιρέσει το μακιγιάζ της, καθώς φάνηκε υπερβολικό στον σκηνοθέτη. Αλλά δεν ήταν θέμα καλλυντικών, αλλά οφειλόταν σε μια σπάνια γενετική μετάλλαξη: οι βλεφαρίδες της ηθοποιού μεγαλώνουν σε 2 σειρές, χαρίζοντάς της σαγηνευτικό βλέμμα. Παρεμπιπτόντως, το χρώμα των ματιών της Taylor ήταν επίσης ασυνήθιστο: βαθύ μπλε με μια ελαφριά απόχρωση λεβάντας.

Alan Rickman

Όλοι όσοι άκουσαν την βελούδινη και σαγηνευτική φωνή αυτού του εξαιρετικού ηθοποιού, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Αποδεικνύεται ότι ο Rickman είχε ένα συγγενές ελάττωμα στην κάτω σιαγόνα και, κατά συνέπεια, είχε προβλήματα με την ομιλία. Αυτό επηρέασε τον τρόπο που μιλούσε και του χάρισε την διάσημη φωνή του. Έτσι ο ηθοποιός μετέτρεψε το ελάττωμά του σε πλεονέκτημα.

Kate Bosworth

Η ηθοποιός Kate Bosworth έχει ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό: το ένα μάτι είναι μπλε και το άλλο καστανό. Αυτό είναι ετεροχρωμία – μια ανωμαλία κατά την οποία οι ίριδες των ματιών έχουν διαφορετικά χρώματα. Παρεμπιπτόντως, ετεροχρωμία έχουν επίσης η Mila Kunis και o Christopher Walken

Jean-Claude Van Damme

Κατά τα παιδικά του χρόνια, o ηθοποιός έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα στην πισίνα, χτύπησε και απέκτησε ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπό του. Ένα μικρό ελάττωμα που στιγμάτισε τον Van Damme για όλη του την ζωή, αλλά δεν τον εμπόδισε να χτίσει μια καριέρα στο Χόλιγουντ.

Vanessa Paradis

Κατά την εφηβεία της, πρότειναν στη Vanessa να απαλλαγεί από το διάσημο κενό ανάμεσα στα δόντια της (παρεμπιπτόντως, αυτό έκανε η τραγουδίστρια Madonna), αλλά η ίδια δεν το πείραξε. Αν και οι οδοντίατροι δεν θα ενέκριναν μια τέτοια επιλογή, αυτό το μικρό ελάττωμα χαρίζει αναμφίβολα στην ηθοποιό μια μοναδική γοητεία.

Seal

Ως παιδί, o τραγουδιστή πέρασε μια επικίνδυνη ασθένεια – ερυθηματώδη λύκο. Κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια, αλλά το πρόσωπο του μουσικού στιγματίστηκε για πάντα με ουλές. Ωστόσο, αυτό το ελάττωμα δεν εμπόδισε τον Seal να γοητεύσει κορυφαία μοντέλα: είχε σχέση με την Tayra Banks και ήταν παντρεμένος με την Heidi Klum.

Halle Berry

Η ηθοποιός γεννήθηκε με 6 δάχτυλα στο δεξί της πόδι – συνήθως τα αφαιρούν κατά την βρεφική ηλικία, η δεν έγινε ποτέ αυτή η εγχείρηση στην Halle. Αυτό το ελάττωμα δεν εμποδίζει την ηθοποιό να φοράει άνετα ανοιχτά παπούτσια. Παρεμπιπτόντως, διάφορες ανωμαλίες με τα δάχτυλα των ποδιών είναι αρκετά συχνές. Για παράδειγμα, ο ηθοποιός Ashton Kutcher έχει γεννηθεί με δύο δάχτυλα ενωμένα στο ένα του πόδι.

Matthew Perry

Βλέπουμε τόσα χρόνια την σειρά «Friends», αλλά δεν έχουμε παρατηρήσει ότι ο ηθοποιός Matthew Perry δεν έχει άνω φάλαγγα στο μεσαίο του δάχτυλο στο δεξί του χέρι – την έχασε ως παιδί, όταν το χέρι του πιάστηκε σε μια πόρτα. Παρεμπιπτόντως, ο χαρακτήρας του Τσάντλερ είχε επίσης προβλήματα με τα δάχτυλά των ποδιών του, όταν στα νιάτα του η Μόνικα έριξε κατά λάθος ένα μαχαίρι και έκοψε ένα κομμάτι από το μικρό δάχτυλο στο πόδι του.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία