7 Έξυπνα Κόλπα για Τέλειο Μακιγιάζ που Όλες οι Γυναίκες Πρέπει να Γνωρίζουν. Το 3ο θα σας Λύσει τα Χέρια!

Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που μας ικανοποιούν περισσότερο. Ένα από αυτά είναι το να γνωρίζουμε ότι το μακιγιάζ μας είναι άψογο όταν βγαίνουμε από το σπίτι. Παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε μερικά από τα καταπληκτικά κόλπα μακιγιάζ, τα οποία θα μετατρέψουν το καθημερινό μακιγιάζ σας σε ρουτίνα.

1. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται «ανεβασμένα».

Εφαρμόστε eyeliner ΜΟΝΟ από το κέντρο της βλεφαρίδας και προς τα έξω και όχι στο εσωτερικό των ματιών.
Τέχνασμα: Απλώστε μια ελαφριά σκιά κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού σας για να καλύψει τις τυχόν ατέλειες της μαύρης γραμμής.

2. Δημιουργήστε μια σωστή βάση.

Χρησιμοποιήστε πρώτα μια ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο σας. Κατόπιν, βάλτε μια μικρή ποσότητα make up και χρησιμοποιώντας σφουγγάρι, απλώστε το σε όλο του πρόσωπο. Απλώστε concealer πάνω σε τυχόν κηλίδες ή ερυθρότητα, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Χρησιμοποιήστε μια πούδρα για να κρατήσετε αυτή την άψογη βάση όλη την ημέρα!

3. Καλύψτε τους μαύρους κύκλους.

Χρησιμοποιήστε concealer με λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση από το make up κάτω από τα μάτια σας με το δάχτυλό σας. Για να ολοκληρώσετε, χρησιμοποιήστε λίγο πούδρα λάμψης στα ζυγωματικά ακριβώς κάτω από τους κύκλους.

4. Κάντε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μεγάλα.

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας και μετά προσθέστε το κραγιόν σας. Έτσι, τα χείλια σας θα φαίνονται σαρκώδη!

5. Κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

Πάρτε μια ανοιχτή απόχρωση σκιάς ματιών και εφαρμόστε την κάτω από το φρύδι, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο καπάκι. Χρησιμοποιήστε μια πιο σκούρα σκιά στην πτυχή του βλεφάρου σας. Εφαρμόστε μια ενδιάμεσης απόχρωσης σκιά ακριβώς πάνω από την γραμμή των βλεφαρίδων. Τέλος, χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ μπεζ μολύβι eyeliner στην γραμμή του κάτω βλεφάρου.

6. Κάντε τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται μεγάλες.

Εφαρμόστε ένα σκούρο eyeliner ακριβώς κάτω από την γραμμή στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σας, εστιάζοντας στις εξωτερικές γωνίες. Κατά την πρώτη στρώση, περάστε το μάσκαρα στη ρίζα των βλεφαρίδων σας και μετακινήσετε την βούρτσα προς τα πάνω. Κατά τη δεύτερη στρώση, περάστε το μάσκαρα μόνο στις άνω βλεφαρίδες. Εφαρμόστε μια τελική στρώση μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων.

7. Δημιουργήστε την τέλεια γραμμή eyeliner.

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών για να δημιουργήσει μια αρχική λεπτή γραμμή πολύ κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια, προσπαθήστε σιγά σιγά να κάνετε αυτή την γραμμή λίγο πιο παχιά από έξω προς τα μέσα, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Είστε έτοιμη!

Credit: BrightSide

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία