Όταν ο Σκύλος της την Δάγκωσε στο Χέρι, δεν Μπορούσε να το Πιστέψει. Ο Λόγος… Θα σας Σοκάρει!

H χαρούμενη μητέρα δύο παιδιών, Julia Buchin, ζει κοντά στο Κίεβο της Ουκρανίας. Αγαπάει τα σκυλιά της όλη της τη ζωή και δεν μπορεί να φανταστεί να ζει χωρίς αυτά. Πράγματι, πάντα έπαιρνε αδέσποτα και με τον καιρό είχε μετατρέψει το σπίτι της σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων.

Τους παρέχει στέγη και τροφή και μπορούν να αναρρώνουν ενώ ψάχνει για νέους ιδιοκτήτες να τα υιοθετήσουν.

Ένα σκυλί της όμως ξεχωρίζει, ένα Ροτβάιλερ με το όνομα Kira. Όταν η Julia την βρήκε πριν 4 χρόνια, η Kira ήταν σχεδόν τυφλή και άρρωστη επειδή είχε φάει ποντικοφάρμακο. Δεν ήταν σίγουρο αν θα τα κατάφερνε αλλά τελικά έγινε καλά και παρά τις δυσκολίες που είχε βιώσει, ήταν ένα πολύ αγαπησιάρικο σκυλί.

Είναι έτοιμη να προστατέψει την οικογένειά της, την ανθρώπινη αλλά και την σκυλίσια. Και δεν το λέμε αυτό μεταφορικά…

Μία νύχτα, η Julia ξύπνησε με πολύ έντονο πόνο στο χέρι της. Στο σκοτάδι, δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί. Όταν κοίταξε προς τα κάτω, είδε τα δόντια της Kira βυθισμένα μέσα στο χέρι της. Γιατί όμως το είχε κάνει αυτό; Λίγα δευτερόλεπτα μετά, κατάλαβε τον λόγο και ακόμα και σήμερα ανατριχιάζει όταν το σκέφτεται.

Η Julia κατάλαβε πως υπήρχε καπνός. Το σπίτι της είχε πάρει φωτιά.

Πήδηξε από το κρεβάτι, ξύπνησε τα παιδιά της και τα έστειλε έξω. Μάζεψε τα πιο σημαντικά έγγραφα και άφησε τα σκυλιά να βγουν έξω, ενώ η Kira ήταν δίπλα της όλη την ώρα.

Πανικόβλητα, τα ζώα δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς την σωτηρία. Τότε, η Julia είδε την Kira να βουτάει μέσα στις φλόγες και να βγαίνει μετά από λίγο κρατώντας άλλο ένα σκυλί στο στόμα της. Το κουτάβι είχε χαθεί και η σκύλα είχε πάει για να το σώσει. Με το που άφησε το κουτάβι, μπήκε πάλι μέσα για να σώσει άλλο ένα μέλος της οικογενείας.

Όταν έφτασε η πυροσβεστική, η Julia, η οικογένειά της και τα 10 τους σκυλιά ήταν όλοι ασφαλείς και έξω από το φλεγόμενο σπίτι. Αλλά η Julia ανησυχούσε για την Kira που είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα και φαινόταν πως πονούσε. Πήγαν όλοι μαζί να μείνουν με συγγενείς όπου μπόρεσε να δώσει στην σκύλα της την φροντίδα που χρειαζόταν.

Το περιστατικό δημοσιοποιήθηκε στα εθνικά μέσα ενημέρωσης και η Kira ανακηρύχτηκε ηρωίδα.

Δείτε την Kira από κοντά στο βίντεο που ακολουθεί:

Είναι ξεκάθαρο πως η Kira είναι ένα ιδιαίτερο σκυλί. Χωρίς εκείνη, είναι σίγουρο πως θα είχαν εξελιχτεί αλλιώς τα πράγματα εκείνο το βράδυ. Εκείνη όμως ακολούθησε την καρδιά και την μύτη της και κέρδισε τις καρδιές όλου του κόσμου!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό