16 Μυστικά Ομορφιάς για να γίνεται Εκθαμβωτικές γρήγορα, εύκολα και με Ελάχιστα Χρήματα!

Για πολλές γυναίκες είναι απαραίτητο να έχουν πάντα άψογη εμφάνιση. Για να τονίσουν την ομορφιά τους, πολλές φορές σπαταλάνε άπειρο χρόνο και χρήματα σε ειδικό μακιγιάζ ή στο τέλειο μανικιούρ. Γι’αυτό το λόγο πολλές από αυτές θέλουν να βρουν κάτι γρήγορο, απλό και πολύ αποτελεσματικό όσον αφορά την ρουτίνα της περιποίησης τους.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μερικά μυστικά ομορφιάς που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου.

Μαλλιά

Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά χρησιμοποιώντας μια κορδέλα για τα μαλλιά. Απλά τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από την κορδέλα για μερικές ώρες ή όλο το βράδυ και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε χρόνο μηδέν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τα τσιμπιδάκια για τα μαλλιά:

Χρησιμοποιήστε αλατόνερο στις μπούκλες σας κατά την διάρκεια της μέρας. Ανακατέψτε 1 κουταλάκι αλατόνερο με μισό λίτρο μεταλλικό νερό και μετά μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπουκάλι για σπρέι. Το αλάτι θα διατηρήσει τις μπούκλες σας δυνατές.

Φρύδια

Πριν βγάλετε τα φρύδια σας, μαλακώστε το δέρμα σκουπίζοντας το με ένα κομμάτι βαμβάκι βρεγμένο με ζεστό νερό.

Μάτια

Για να κάνετε την χρωματιστή μάσκαρα και την σκιά να δείξουν πιο έντονες, χρησιμοποιήστε λίγο λευκό μολύβι πριν τις φορέσετε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλαστική κάρτα για να τραβήξετε ίσια γραμμή με το αϊλάινερ.

Απλώστε την κρέμα προσώπου κάτω από τα μάτια χρησιμοποιώντας το τρίτο δάχτυλο. Έτσι η πίεση που ασκείτε στο δέρμα σας θα διατηρηθεί στο μίνιμουμ.

Για να μην λερώσετε με μάσκαρα το δέρμα πίσω από τις βλεφαρίδες όταν βάφεστε, χρησιμοποιήστε μια κάρτα ή ένα κομμάτι χαρτί.

Αν δεν μπορείτε να τραβήξετε ίσια γραμμή με το μολύβι, δοκιμάστε να τραβήξετε 3-4 γραμμές από το κέντρο της γραμμής έξω από το μάτι.

Επιδερμίδα

Χρησιμοποιήστε βάση αντί για κονσίλερ για να κρύψετε τις ατέλειες του δέρματος.

Μπορείτε να φτιάξετε μια θήκη για τα πινέλα σας σε 5 λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι μπαμπού, ένα μακρύ κομμάτι λάστιχο, λίγη κλωστή και μια κορδέλα.

Το κονσίλερ μπορεί να κρύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Ωστόσο, αν το απλώσετε μόνο κάτω από τα μάτια, θα τραβήξετε την προσοχή στις ατέλειες του δέρματος. Σχηματίστε ένα τρίγωνο και απλώστε το προσεκτικά με τα δάχτυλα σας.

Χείλη

Για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα του κραγιόν σας, βάλτε πρώτα κραγιόν και μετά προσθέστε πούδρα στα χείλη πάνω από ένα κομμάτι χαρτί. Για απαλά και μαλακά χείλη, χρησιμοποιήστε ένα πανί βρεγμένο με ζεστό νερό για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα. Επαναλάβετε την διαδικασία κάθε βράδυ.

Χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι για να προσθέσετε όγκο στα χείλη.

Νύχια

Είναι καλύτερα να βάφετε τα νύχια σας ξεκινώντας από το μικρό δάχτυλο με κατεύθυνση προς τον αντίχειρα για να μην ακουμπάτε τα βαμμένα νύχια.

Για να βγάλετε το στραφταλιζέ μανό από τα νύχια, βάλτε λίγο ασετόν σε ένα κομμάτι βαμβάκι, πιέστε το πάνω στο νύχι και τυλίξτε το νύχι σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Περιμένετε μερικά λεπτά και θα έχει καθαρίσει.

Πόδια

Για να ξεκουραστούν τα πόδια σας μετά από μια μεγάλη μέρα, βάλτε τα σε ζεστό νερό για 3 λεπτά και στην συνέχεια σε κρύο νερό για ένα λεπτό. Συνεχίστε την εναλλαγή ανάμεσα σε κρύο και ζεστό για τα επόμενα 15 λεπτά.

Χαμογελάστε!

Το χαμόγελο είναι το πιο σημαντικό, γρήγορο και αποτελεσματικό κόλπο για να δείξετε απίθανες. Απλά χαμογελάστε και η εμφάνιση σας θα μεταμορφωθεί.

Credit: brightside.me

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία