Σκύλος έχασε την Κολλητό του και έπεσε σε βαριά Κατάθλιψη. Δύο χρόνια μετά όμως, συνέβη το Αδιανόητο!

Για 12 χρόνια της ζωής του, ένας σκύλος, ο George, ζούσε ευτυχισμένος μαζί με τον καλύτερο του φίλο, ένα μαύρο λαμπραντόρ με το όνομα Blackie. Ζούσαν μαζί και ήταν αχώριστοι μέχρι τη μέρα που πέθανε ο Blackie.

Ο George πήρε την απώλεια του καλύτερου του φίλου πολύ βαριά και έπεσε σε κατάθλιψη που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή του. Είχε προβλήματα υγείας, αφού δεν είχε όρεξη και μερικές φορές αρνούνταν να φάει το οτιδήποτε. Δεν περνούσε μόνο συναισθηματικό και σωματικό πόνο, αλλά και ψυχικό.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του, Jacquie Litton, ο σκυλάκος είχε εξουθενωτικό άγχος και δάγκωνε το δέρμα του. Ήταν σπαρακτικό για εκείνη να τον βλέπει να αισθάνεται τόσο άσχημα και όσο κι αν προσπαθούσε, τίποτα δεν φαινόταν να του φτιάχνει την διάθεση.

Μέρα με τη μέρα περπατούσε θλιμμένος, κλαίγοντας και κλαψουρίζοντας και ήταν σαν να τα είχε παρατήσει. Τότε, μια μέρα, σχεδόν δύο χρόνια από τότε που πέθανε ο Blackie, εμφανίστηκε μια πολύ ζεστή και φιλική πάπια δίπλα στον George. Είχε έρθει αναπάντεχα από το πουθενά.

O George ήταν ξαπλωμένος στην πίσω βεράντα και όταν η Jacquie κοίταξε έξω από το παράθυρο για να δει τι κάνει, είδε την πάπια να κάθεται δίπλα του. Φάνηκε αμέσως οτι υπήρχε κάτι πολύ ξεχωριστό σε αυτόν τον καινούριο επισκέπτη. Ο George δεν είχε φερθεί ποτέ ευγενικά σε ξένους και ήταν συχνά ντροπαλός, αλλά άφησε την πάπια, την οποία ονομάσαν Donald, να κάνει ό,τι ήθελε.

Πλέον, ο Donald ακολουθεί τον George παντού και κοιμάται στο κρεβάτι του. Κουλουριάζεται δίπλα στον George και ακουμπάει το κεφαλάκι του στο πίσω πόδι του σκύλου. Είναι ένα αξιαγάπητο, παράξενο ζευγάρι ζώων που έχουν αγαπήσει το ένα το άλλο και έχουν γίνει αχώριστα.

Η Jacquie έχει δεχτεί αυτή την νέα, παράξενη φιλία και έχει καλωσορίσει τον Donald στο σπίτι της. Το μόνο πρόβλημα είναι να συνηθίσει να έχει μια πάπια μέσα στο σπίτι. Αλλά δεν συγκρίνεται με την αλλαγή που κατάφερε η πάπια στον George και γι’αυτό αξίζει.

Δείτε την ιστορία τους στο βίντεο:

Πώς σας φάνηκε;

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό