15 Μυστικά & Κόλπα για την Τέλεια Γραμμή eyeliner, αποκλειστικά για Αρχάριες. Δώστε Βάση στο 11ο!

Για μερικές γυναίκες, το να εφαρμόζουν το eyeliner στα μάτια τους είναι παιχνιδάκι, για κάποιες άλλες όμως είναι σκέτος εφιάλτης. Δεν είναι λίγες οι φορές, που προσπαθούμε να σχηματίσουμε σωστά τη γραμμή του eyeliner, αλλά αποτυγχάνουμε και μουτζουρωνόμαστε ανεπανόρθωτα.

Αν προβληματίζεστε για το πώς θα πετύχετε με την πρώτη τη γραμμή του eyeliner, μην σκάτε. Παρακάτω σας παραθέτουμε 15 συμβουλές που θα σας κάνουν «ειδικές» στο eyeliner!

Απολαύστε τες:

1. Βάψτε τα μάτια σας σαν επαγγελματίας

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές, προσδίδουν φως στα μάτια, ενώ οι σκουρόχρωμες δίνουν βάθος. Όταν κανείς γνωρίζει πού να βάλει τη σωστή σκιά ματιών και σε ποια σημεία να δώσει φωτεινότητα, θα προσθέσει και την ιδανική ποσότητα και θα ορίσει σωστά το eyeliner.

2. Δοκιμάστε πολλά στυλ eyeliner

Έχετε πολλές επιλογές για να σχηματίσετε τη γραμμή eyeliner που επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να έχετε σταθερό χέρι.

3. Χρησιμοποιήστε χρυσή σκιά ματιών στην εσωτερική γωνία του ματιού σας

Χρησιμοποιείστε μια αστραφτερή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού σας, για να δώσετε μια φυσική λάμψη.

4. Smokey Eyes

Για το τέλειο smokey eyes μακιγιάζ, σχεδιάστε ένα σύμβολο hashtag στη γωνία του βλεφάρου σας. Ανακατέψτε το μακιγιάζ με ένα μαλακό πινέλο και το βέμμα σας θα είναι ακαταμάχητο.

5. Σκούρο μολύβι

Για να μην είναι το μακιγιάζ σας ατελές, σιγουρευτείτε ότι το σκούρο μολύβι φτάνει μέχρι το τέλος των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου.

6. Αποφεύγοντας τα κενά

Για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις βλεφαρίδες, εφαρμόζουμε το eyeliner από την κάτω πλευρά των βλεφαρίδων. Είναι λίγο χρονοβόρο, όμως δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

7. Ένας ευκολότερος τρόπος για την εφαρμογή του eyeliner

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να βάλουν eyeliner, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού. Το μόνο που καταφέρνουν όμως είναι να μουτζουρώνονται. Το καλύτερο είναι να κάνετε δύο γραμμές και να τις ενώσετε, όπως φαίνεται στην εικόνα.

8. Μια έξυπνη τεχνική

Αυτή η τεχνική, βοηθάει όταν δεν μπορεί κάποια να εφαρμόσει τέλεια το eyeliner. Χρησιμοποιείστε λίγο eyeliner και μουτζουρώστε το με ένα πινέλο στο άνω βλέφαρο. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα smokey eye, που δίνει την ψευδαίσθηση ότι η γραμμή σας είναι μια χαρά.

9. Τραβώντας το eyeliner προς τα πάνω

Άλλος ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε το «φτερωτό» eyeliner. Απλά ενώστε τις γραμμές και γεμίστε τα κενά, όπως στην εικόνα.

10. Τα έντονα χρώματα τονίζουν το eyeliner

Δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε χρωματιστά eyeliner, εφόσον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έντονα χρώματα σκιάς που θα δώσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.

11. Χρησιμοποιείστε σελοτέιπ ως οδηγό για τη γραμμή eyeliner

Ένα κομματάκι σελοτέιπ, μπορεί να είναι ένας καλός οδηγός κατά την εφαρμογή του eyeliner.

12. Εξασφαλίστε την παραμονή του eyeliner

Για να μείνει το eyeliner στη θέση του όλη μέρα, απλά προσθέστε λίγη πούδρα.

13. Περισσότερη λάμψη

Αν θέλετε περισσότερη λάμψη στο μακιγιάζ σας, προσθέστε λίγη μεταλλική σκιά πάνω από τη γραμμή του eyeliner.

14. Μεγαλύτερα μάτια

Εάν θέλετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, μαλακώστε το υγρό eyeliner με ένα πινέλο και έπειτα προσθέστε λίγη πούδρα.

15. Τελευταία ελπίδα

Εάν ακόμη δεν τα καταφέρνετε με το eyeliner, δοκιμάστε να το εφαρμόσετε με ένα ειδικό στένσιλ. Με αυτόν τον τρόπο, αποκλείεται να αποτύχετε!

Credit: Diply

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία