15 Καλλυντικά και άλλα προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι

Συχνά, η σύνθεση στις συσκευασίες των καλλυντικών τρομάζει με ακατανόητες λέξεις όπως «φαινοξυαιθανόλη,», ενώ καλλυντικά με πιο φυσικά συστατικά κοστίζουν πανάκριβα. Όμως σχεδόν τα πάντα μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας με πράγματα που ήδη έχετε στην κουζίνα σας ή στο κοντινό σούπερ μάρκετ.

Ανακαλύψαμε μερικές συνταγές για κρέμες και απολεπιστικά, που θα χαρίσουν υγεία και ομορφιά στο δέρμα σας αυτό το καλοκαίρι.

Ενυδατικό Lip Balm με Καλέντουλα

Μάθετε πως να φτιάξετε φυσικό ενυδατικό βάλσαμο με καλέντουλα σε αυτό το άρθρο.

Νόστιμο απολεπιστικό προσώπου με λεμόνι

Αυτό το απολεπιστικό καταπολεμά την ακμή και τις ρυτίδες. Βρείτε τη συνταγή εδώ.

Απολεπιστικό ποδιών με αλάτι Epsom

Αυτό το απολεπιστικό θα κάνει τα πόδια πιο μαλακά και εξουδετερώνει τις οσμές. Φτιάξτε το μία φορά και θα σας φτάσει για ένα χρόνο. Βρείτε οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Ινδική σκόνη Ubtan για την περιποίηση του δέρματος

Αυτή η ινδική σκόνη καταπολεμά ατέλειες όπως σπυράκια, κηλίδες ώριμης ηλικίας και ρυτίδες σε ευαίσθητη επιδερμίδα. Βρείτε τα απαραίτητα συστατικά στα φαρμακεία. Για οδηγίες, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Καταπραϋντική μάσκα προσώπου με λεβάντα

Η μυρωδιά της λεβάντας βοηθάει να ηρεμήσετε, και τα υπόλοιπα συστατικά της μάσκας εξομαλύνουν τις ρυτίδες και καθαρίζουν την επιδερμίδα. Εφαρμόστε τη μάσκα πριν από τον ύπνο ύπνο. Διαβάστε οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Απολεπιστικό σώματος με σοκολάτα και μπανάνα

Αυτό το υπέροχο scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, ενυδατώνει και αναζωογονεί. Βρείτε οδηγίες εδώ.

Αφράτο body butter μέσα σε 15 λεπτά

Απαλό body butterπου μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα. Βρείτε οδηγίες σε αυτό το άρθρο .

Δροσερό ζελέ για το ντους

Δροσερό ζελέ για το ντους που δροσίζει το κουρασμένο σώμα μετά από μια ζεστή μέρα, καταπραΰνει και ανακουφίζει από το άγχος. Φτιάχνεται σε μισή ώρα στην κουζίνα. Βρείτε οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Εύκολο αντηλιακό

Αυτή η κρέμα προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα. Δείτε εδώ πως να τη φτιάξετε.

Δυναμωτικό σαμπουάν με φυσικά έλαια

Τα φυσικά έλαια που περιλαμβάνονται στο σαμπουάν βοηθούν τα μαλλιά να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Δείτε οδηγίες εδώ.

Φυσικό ξηρό σαμπουάν

Ένα απαραίτητο ξηρό σαμπουάν όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να λουστείτε. Δεν περιέχει βλαβερές ουσίες. Βρείτε οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Σέρουμ για την ανάπτυξη των μαλλιών

Σέρουμ με βάση τα φυσικά έλαια που βοηθούν τα μαλλιά να μεγαλώσουν υγιή και δυνατά. Οδηγίες σε αυτό το άρθρο . Γάλα Μάσκα ματιών Источник: https://www.adme.ru/svoboda-sdelaj-sam/15-domashnih-kosmeticheskih-sredstv-kotorye-legko-zamenyayut-magazinnye-1304865/ © AdMe.ru” target=”_blank”>άρθρο.

Μάσκα ματιών με γάλα

Αυτή η μάσκα ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα βλέφαρα, ενυδατώνοντας και απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές. Φτιάχνεται σε μισή ώρα, σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες.

Ενισχυτικό λάδι νυχιών

Αυτό το λάδι ενισχύει και λευκαίνει τα νύχια, θεραπεύει τα πετσάκια μετά από ένα επίπονο μανικιούρ. Μάθετε οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Στερεό άρωμα με απαλό άρωμα

Τέτοια άρωμα είναι εύκολο να το φτιάξετε, είναι εύκολο να το φυλάξετε και μπορείτε να το πάρετε παντού. Δείτε σε αυτό το άρθρο πως να το φτιάξετε.

Credit: Adme

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία