Εσύ ΠΟΙΟ χρώμα είδες πρώτο, το Κίτρινο ή το Πορτοκαλί; Η απάντησή σου Αποκαλύπτει πολλά για τον Τρόπο που Σκέφτεσαι!

H ψυχολογία των χρωμάτων μελετάει πως η χρωματική αντίληψη επηρεάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά, δημιουργώντας διαφορετικούς τύπους ικανοτήτων αντίληψης και επίπεδο και τύπος ευφυΐας.

Το πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας περιλαμβάνει την αναγνώριση και ερμηνεία των χρωμάτων, που ενεργοποιεί το νευρικό μας σύστημα και κατ’ επέκταση τη συμπεριφορά μας. Τα χρώματα είναι μια μη λεκτική γλώσσα που επηρεάζει όχι μόνο τον τρόπο που αισθανόμαστε, αλλά και πως συμπεριφερόμαστε.

Δοκιμάστε το παρακάτω τεστ για να μάθετε ποιος τύπος ευφυΐας επικρατεί περισσότερο στη ψυχοσύνθεσή σας. Ίσως έχετε διαπροσωπική ευφυΐα που σημαίνει ότι έχετε μεγάλη αντίληψη για τα συναισθήματα των άλλων. Τείνετε να είστε εξωστρεφείς, συμπονετικοί και κοινωνικά σοφοί.

Από την άλλη μεριά, αν έχετε λογική-μαθηματική ευφυΐα, τότε αντιμετωπίζετε με λογικό τρόπο τα πράγματα και έχετε ισχυρή αντίληψη. Τέλος, μπορεί να έχετε εσωπροσωπική ευφυΐα, που σε αντίθεση με την διαπροσωπική, χαρακτηρίζει ασυνήθιστη εσωτερική αντίληψη του εαυτού σας. Κάντε το τεστ και πείτε μας αν η ανάλυση των απαντήσεών σας αντιστοιχεί στον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας.

Credit: Sun-gazing

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta