14 Πανάκριβα Καλλυντικά που Μπορείτε να Φτιάξετε ΜΟΝΕΣ σας αντί να τα Αγοράσετε και να Γλιτώσετε άπειρα Χρήματα!

Συχνά μια κρέμα σώματος μας φοβίζει με τα περίεργα συστατικά της, όπως φαινοξυαιθανόλη, και οι φυσικές κρέμες μπορεί να είναι υπερβολικά ακριβές. Αλλά αυτό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα: υπάρχουν πολλά καλλυντικά προϊόντα που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας με υλικά που έχουμε στο σπίτι ή να αγοράσουμε σε σούπερ μάρκετ.

Ανακαλύψαμε για σας μερικές συνταγές που θα σας φανούν χρήσιμα για την περιποίηση της επιδερμίδας σας. Ήρθε η ώρα να το περιποιηθείτε, καθώς το καλοκαίρι είναι προ των πυλών.

Καταπραϋντικό lip balm καλέντουλας

Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως να φτιάξετε μόνοι σας αυτό το υπέροχο lip balm.

Απολεπιστικό προσώπου με λεμόνι και ζάχαρη

Αυτό το απολεπιστικό αποτελείται από υλικά που καταπολεμούν την ακμή και τις ρυτίδες. Διαβάστε αυτό το άρθρο για τη συνταγή.

Αλάτι Epsom για απολέπιση ποδιών

Αυτό το απολεπιστικό μαλακώνει τα πόδια και βοηθάει να απαλλαγείτε από δυσάρεστες μυρωδιές. Αν φτιάξετε μια κατσαρόλα, θα σας φτάσει για ένα ολόκληρο έτος. Διαβάστε αυτό το άρθρο για τη συνταγή.

Ubtan — Ινδική πούδρα περιποίησης δέρματος

Αυτή η Ινδική πούδρα κάνει θαύματα στην επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνει σπυράκια, κηλίδες ωρίμανσης και ρυτίδες. Μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα συστατικά στα φαρμακεία.

Καταπραϋντική μάσκα προσώπου με λεβάντα

Το άρωμα της λεβάντας σας βοηθάει να ηρεμήσετε, ενώ τα άλλα συστατικά εξαφανίζουν τις ρυτίδες από την επιδερμίδα και το καθαρίζουν. Είναι καλύτερα να εφαρμόσετε την μάσκα πριν κοιμηθείτε. Διαβάστε αυτό το άρθρο για τη συνταγή.

Απολεπιστικό με ζάχαρη και μπανάνα

Αυτό το νόστιμο απολεπιστικό απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα. Διαβάστε τη συνταγή σε αυτό το άρθρο.

Αφαιρετικό μακιγιάζ με μαντηλάκια

Μπορείτε να φτιάξετε μαντηλάκια που αφαιρούν το μακιγιάζ από ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ.

Πλούσια κρέμα σώματος

Αυτή η εκπληκτική κρέμα σώματος θα μαλακώσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο τη συνταγή.

Δροσερά ζελεδάκια για ντους

Τα ζελεδάκια μπάνιου μπορούν να δροσίσουν το ταλαιπωρημένο σας σώμα έπειτα από μια δύσκολη μέρα, να ενυδατώσουν την επιδερμίδα και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Δε χρειάζεται πολλή ώρα για να τα φτιάξετε.

Ελαφρύ αντηλιακό

Αυτή η κρέμα σας προστατεύει από τον ήλιο, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως να την φτιάξετε.

Δυναμωτικό σαμπουάν με φυσικά έλαια

Τα φυσικά έλαια σε αυτό το σαμπουάν βοηθούν τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε έλαιο ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο τις οδηγίες.

Φυσικό ξηρό σαμπουάν

Η ιδανική λύση όταν δεν έχετε χρόνο να λουστείτε. Φτιάχνεται με φυσικά συστατικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως να το φτιάξετε.

Αιθέριο έλαιο ανάπτυξης μαλλιών

Αυτό το προϊόν φτιάχνεται από φυσικά αιθέρια έλαια για να δυναμώσουν και να μακρύνουν τα μαλλιά σας. Διαβάστε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο.

Λαδάκι για τα πετσάκια νυχιών

Αυτό το λαδάκι δυναμώνει τα νύχια, μαλακώνει τα πετσάκια και θεραπεύει τα χέρια έπειτα από ένα μανικιούρ. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο τη συνταγή.

Στερεό άρωμα

Είναι εύκολο να φτιάξετε τέτοια αρώματα και μπορείτε να τα παίρνετε παντού μαζί σας. Μπορείτε να διαλέξετε το τέλειο άρωμα για σας ή να δημιουργήσετε ένα μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων. Διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως να το φτιάξετε.

Credit: BrightSide

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία