11 Μυστικά και Κόλπα για να κάνεις το Μακιγιάζ σου να ξεχωρίσει και να δείχνεις πάντα Υπέροχη!


Η ιδέα του να βαφτείτε τέλεια σας κάνει να θέλετε να μείνετε μακριά από το μακιγιάζ; Αν ναι, τότε δεν είστε μόνες. Πολλές γυναίκες χρειάζονται χρόνια μέχρι να κατακτήσουν την τέχνη του μακιγιάζ.

Αν είστε έτοιμες να αλλάξετε την εμφάνιση σας, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουρες για τις ικανότητες σας, τότε σας παρουσιάζουμε μερικές πολύτιμες συμβουλές για ανεπιτήδευτο, φυσικό μακιγιάζ.

1. Μάθετε πώς να κάνετε contouring

Αυτή η πρόσφατη τάση έγινε δημοφιλής χάρη στις Kardashian. Χρησιμοποιείται για να τονιστούν τα ζυγωματικά, το σαγόνι και το μέτωπο. Η αντίθεση ανοιχτού και σκούρου χρώματος μπορεί να σας φαίνεται χαζή όταν απλώνετε το χρώμα, αλλά μόλις το ανακατέψετε, θα δείτε ότι αξίζει τον κόπο. Ό,τι πρέπει για μια βραδινή έξοδο!

2. Διατηρήστε τα πινέλα σας καθαρά

Ας είμαστε ειλικρινείς – οι περισσότερες από εμάς δεν καθαρίζουν τα πινέλα τους όσο συχνά πρέπει. Παρ’όλο που είναι μπελάς, είναι πολύ σημαντικό βήμα για αψεγάδιαστο πρόσωπο. Πλένοντας τα πινέλα σας απομακρύνετε το συσσωρευμένο χρώμα και τα βακτήρια.

3. Φουσκώστε τα χείλη σας

Δεν μιλάμε για μπότοξ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να φουσκώσετε τα χείλη σας χωρίς ενέσεις. Απλά με λίγη καφέ σκιά ή κρέμα για contouring.

4. Μάθετε το σχήμα των ματιών σας

Αν δεν είστε ποτέ ικανοποιημένες με το μακιγιάζ σας, τότε μπορεί να παραλείπετε ένα σημαντικό στοιχείο – το σχήμα των ματιών σας! Μόλις μάθετε ποιο ακριβώς είναι το σχήμα των ματιών σας, θα γλιτώσετε πολύ χρόνο από το μακιγιάζ σας.

5. Δώστε βάση στο χρώμα των ματιών σας

Και το χρώμα των ματιών σας επηρεάζει το μακιγιάζ και σας βοηθά να επιλέξετε την σωστή σκιά, αϊλάινερ και μάσκαρα.

6. Αναθεωρήστε τον τρόπο με τον οποίο βάζετε μάσκαρα

Το πώς βάζετε μάσκαρα είναι κάτι το περίπλοκο, ειδικά αν έχετε μακριές βλεφαρίδες. Δεν αρκεί μόνο να ξέρετε πώς να την βάζετε σωστά, αλλά και να βεβαιώνεστε ότι δεν θα τρέξει μέσα στη μέρα.

7. Ψηθείτε

Ο μακιγιέζ Wayne Goss λατρεύει την τεχνική του «ψησίματος». Περάστε ελεύθερα τα βλέφαρα σας με ημιδιαφανή πούδρα και τονίστε τα μάτια και τα ζυγωματικά σας.

8. Το σωστό φτερό

Το «φτερωτό» αϊλάινερ είναι ένα στιλ που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας. Παρ’όλο που είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας, πολλές γυναίκες αγχώνονται, γιατί δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα. Ευτυχώς, ένα κομμάτι ταινίας κάνει θαύματα!

9. Στρώστε την βάση σας

Ο καιρός πολλές φορές επηρεάζει το μέικ-απ. Ευτυχώς, προσθέτοντας μερικά βήματα στην ρουτίνα σας μπορείτε να αποφύγετε την όψη «τούρτας».

10. Κρύψτε τις σακούλες

Δεν έχει νόημα να παραφορτώνεστε με μακιγιάζ, αν παραμελείτε την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ανοιχτόχρωμο κονσίλερ, ένα απαλό πινέλο και περίπου 10 δευτερόλεπτα.

11. Ελέγξτε την ημερομηνία λήξης

Αν έχετε κάμποσο καιρό να ψωνίσετε καλλυντικά, τότε πιθανόν αυτά που έχετε ήδη να έχουν λήξει. Τα παλιά προϊόντα κάθονται στο δέρμα σαν τούρτα. Μάθετε πώς να ελέγχετε την ημερομηνία λήξης των καλλυντικών σας και αντικαταστήστε τα προϊόντα που έχετε καιρό να χρησιμοποιήσετε.

Credit: tiphero.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία