Τα Χείλη της, Πρήστηκαν, Μελάνιασαν και άρχισαν να Σκίζονται. Ο Λόγος; Κάτι που Πολλές Γυναίκες κάνουν Σήμερα!

Από τότε που η Kylie Jenner ανακοίνωσε πως τα φουσκωμένα της χείλη ήταν αποτέλεσμα ενέσεων, χιλιάδες γυναίκες έχουν επενδύσει μεγάλα ποσά για να ενισχύσουν την εικόνα τους με τον ίδιο τρόπο.

Η γκουρού ομορφιάς ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, περιγράφοντας τις εμπειρίες της από τις ενέσεις στα χείλια της για να δώσει μία εναλλακτική εικόνα από αυτήν που προβάλλεται στα media.

Την μέρα που έκανε τις ενέσεις, η Lauren είπε πως ήταν πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα μετά από δύο τραγικές εμπειρίες που είχε βιώσει στο παρελθόν. Έβαλε ένα millilitre στο πάνω χείλος και ένα στο κάτω.

‘Πόνεσε λίγο και πρήστηκαν λιγάκι τα χείλια μου.’

Αλλά όταν ξύπνησε το πρωί, σοκαρίστηκε. Κατέγραφε τον εαυτό της για δύο μέρες και έδειχνε το πόσο πρησμένα και μελανιασμένα ήταν τα χείλια της. Άρχισε να μετανιώνει που πήρε τελικά αυτή την απόφαση.

Έτσι, πήγε στην κλινική να ζητήσει βοήθεια για τα χείλια της, αλλά η κατάστασή της συνεχώς χειροτέρευε. Της είπαν πως οι άλλες δύο φορές που το είχε προσπαθήσει είχαν προκαλέσει φθορές στους ιστούς από τα χείλια της και έτσι δεν λειτούργησε η ένεση σωστά ούτε αυτή τη φορά.

Της έκαναν όμως ενέσεις με hyalase για να διαλύσει το φάρμακο που της είχαν χορηγήσει προηγουμένως.

‘Σας δείχνω την άσχημη πλευρά.’ Ακόμα και με μακιγιάζ, οι μελανιές ήταν εμφανείς στα χείλια της.

Τελικά, 23 μέρες μετά τα χείλια της είχαν γίνει σχεδόν φυσιολογικά και το μαρτύριό της είχε σχεδόν τελειώσει.

Λέει πως με αυτό το βίντεο θέλει να κάνει τις νεαρές γυναίκες που εντυπωσιάζονται εύκολα από μερικές εικόνες να σκεφτούν καλύτερα πριν πάρουν μια απόφαση που θα  αλλάξει το πρόσωπο ή το σώμα τους.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία