Τόσο Καιρό Κοιμόμαστε ΛΑΘΟΣ… Δείτε Πως είναι το ΣΩΣΤΟ!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος για την υγεία μας, καθώς μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα αν δεν κοιμόμαστε σωστά. Παραδόξως όμως, πολύ λίγοι από εμάς γνωρίζουμε ότι ακόμη και η πλευρά από την οποία κοιμόμαστε, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο!

Ο δρ. Johan Douillard εξήγησε στην έρευνά του πως το να “κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά, μπορεί να σώσει τη ζωή μας“!

Μην πανικοβάλλεστε, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε γιατί η αριστερή πλευρά ύπνου είναι καλύτερη για την υγεία μας.

O λόγος είναι πως όταν κοιμόμαστε τη νύχτα από την αριστερή πλευρά, το λεμφικό μας σύστημα που βρίσκεται πάνω από την καρδιά, επιτρέπει να συνεχίζεται κανονικά η φυσική του αποστράγγιση που βοηθά στο να φιλτράρουμε τις τοξίνες, το λεμφικό υγρό και τα απόβλητα.

Ο ύπνος από τη δεξιά πλευρά μπορεί να διαταράξει την πέψη και μπορεί να προκαλέσει το λεμφικό σύστημα να λειτουργεί αργά.

Ένα από τα κύρια όργανα του λεμφικού μας συστήματος, η σπλήνα, λειτουργεί ως φίλτρο για το αίμα, είναι μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος και επίσης βοηθά στη σωστή διαδικασία της πέψης. Με το να κοιμόμαστε από τη δεξιά πλευρά, την πιέζουμε και υπολειτουργεί.

Credits: Witty Feed

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας