Η Kim Kardashian έχασε 32 Κιλά σε 7 Μήνες. Δείτε ΠΟΙΟ είναι το Μυστικό της!

19.May.2016 - Anaheim ¿ USAnn*** STRICTLY AVAILABLE FOR UK AND GERMANY USE ONLY ***nnAnaheim, CA - Kim Kardashian and sis Kourtney Kardashian take their kids to Disneyland! The group are seen enjoying the Dumbo ride before hopping on a merry-go-round.nnBYLINE MUST READ : AKM-GSI-XPOSUREnn***UK CLIENTS - PICTURES CONTAINING CHILDREN PLEASE PIXELATE FACE PRIOR TO PUBLICATION ***nn*UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*

Η Kim Kardashian δήλωσε ότι ακολουθώντας μια σταθερή διατροφή με “ψάρι και κοτόπουλο” έχασε σχεδόν 32 κιλά από τότε που γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον Saint, λιγότερο από 7 μήνες πριν. Η σταρ είπε στο People την Κυριακή ότι είχε την λανθασμένη άποψη ότι θα μπορούσε να χάσει κιλά τρώγοντας.

“Πρέπει να γυμνάζεσαι όλη την ώρα”, είπε η 35χρονη σταρ. “Νομίζω ότι η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για την απώλεια βάρους, αν και παλαιότερα δεν το πίστευα. Σκεφτόμουν ότι απλά μπορώ να κάνω γυμναστική και να τρώω ό,τι θέλω.”

Η Kim είπε ότι ακολουθούσε ένα πρόγραμμα διατροφής Atkins με 1.800 θερμίδες και πήγαινε στο γυμναστήριο από τις 6 το πρωί με τον προσωπικό της προπονητή, Don Brooks. Ωστόσο, η διατροφή της δεν ήταν πολύ περιοριστική – υπήρχαν στιγμές που μπορούσε να τρώει και γλυκά.

Υπήρξαν όμως και στιγμές αδυναμίας για την σταρ, όταν άρχισε να πηγαίνει τα παιδιά της στην Disneyland και να τρώει ανθυγιεινά φαγητά. Τον περασμένο μήνα αποκάλυψε τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να αδυνατίσει: “Υπήρξε μια στιγμή από τότε που γέννησα τον Saint που το σώμα μου ήταν σαν χυλός. Πίστευα ότι δεν θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια.”

Αλλά από τότε κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό της.

Είπε ότι έμεινε σπίτι την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής, γιατί δεν ήθελε να βάλει τον εαυτό της σε πειρασμό. Σε όσους την έχουν σχολιάσει για την μέση της στο βίντεο κλιπ της Fergie “MILF$”, απάντησε λέγοντας πώς δεν ήταν αποτέλεσμα photoshop, αλλά ειδικού κορσέ, δίαιτας και γυμναστικής.

Έδωσε τα εύσημα στην αδερφή της, Khloe, για το έντονο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και είπε ότι είναι το είδωλο της, αφού είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία