Ζυγίζει ΜΟΝΟ 58 Κιλά, εχει Σωματάρα αλλά την αποκάλεσαν Χοντρή. Η απάντησή της; Όλες οι Γυναίκες ΠΡΕΠΕΙ να την Διαβάσουν!

Στην σημερινή κοινωνία, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις για δίαιτες παντού. Πολλές γυναίκες (και μερικοί άντρες) νιώθουν κοινωνική πίεση όσον αφορά το βάρος και την εμφάνισή τους. Αυτή η γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε στο Twitter. 

Αυτή η φωτογραφία εμφανίστηκε σε ένα Γιαπωνέζικο περιοδικό με το εξής tweet:

Γράφει: ‘Το ιδανικό κορίτσι για τα αγόρια μας θα πρέπει να έχει περίπου 1.57 ύψος, 45 κιλά βάρος και περιφέρεια με νούμερο 23.’ Μας δουλεύει; Με 45 κιλά ίσα ίσα που ζει μία γυναίκα. Στην Ιαπωνία, ο πληθυσμός τείνει να είναι πολύ πιο αδύνατος από τα έθνη του δυτικού κόσμου και μηνύματα περιοδικών όπως αυτό στέλνουν το λάθος μήνυμα.  Η Erina όμως να θέλει να έχει φυσιολογικό βάρος, ξεκίνησε βάρη και έγραψε πως το να είσαι υπερβολικά αδύνατη δεν είναι ο τρόπος να είσαι ελκυστική. Είναι 1,60 και ζυγίζει 58 κιλά. Και θέλει να πει σε άλλα κορίτσια να είναι υγιή και όχι αδύνατα.   Στην Ιαπωνία τους λένε πως θα πρέπει να ζυγίζουν 15 κιλά λιγότερο.Παρόλο που έχει καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.  Και τα φορέματα της πάνε πάρα πολύ.Η γυμναστική την βοηθάει να καταλάβει πράγματα πάνω στο σώμα της. Λέει πως αυτά τα πρότυπα που προωθούν δεν είναι ρεαλιστικά και δεν θα έπρεπε να εφαρμόζονται στην πραγματική ζωή. 

Γράφει:

‘Μην σας ξεγελάνε οι φωτογραφίες. Δεν υπάρχει λόγος να πετύχεις μία τέτοια ομορφιά. Δεν είναι κάτι ρεαλιστικό. Μην σας ξεγελάνε.’

Πολλοί συμφωνούν μαζί της λέγοντας πως ένα τέτοιο σώμα δεν είναι υγιές. Η κοινωνία μας πρέπει να μάθει να δέχεται την ομορφιά σε όλα τα μεγέθη και σχήματα, ανεξαρτήτως του βάρους.

Credit: hefty.co

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία