Ο Ιδιοκτήτης του τον Κακοποιούσε για Χρόνια μέχρι που τον Παράτησε στον δρόμο για να Πεθάνει. Δείτε όμως ΠΩΣ ειναι σημερα και θα τα Χάσετε!

Στις 10 Ιουνίου 2014, μία ομάδα εθελοντών επισκέφτηκε ένα καταφύγιο ζώων κοντά στο Τόκιο. Τους είχαν καλέσει για να βοηθήσουν με ένα σκυλί που το είχε εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης του και το είχαν διασώσει από τους δρόμους. Είχαν μείνει άφωνοι μόλις είδαν την κατάσταση του σκυλιού. 

Το τρίχωμά του είχε μεγαλώσει υπερβολικά, κάλυπτε εντελώς το πρόσωπό του και είχε γίνει τζίβες, Κανείς δεν ξέρει πόσο καιρό ήταν έτσι. Μπορεί να ήταν μήνες ή πιθανώς και χρόνια.

Ήταν φανερά τα σημάδια παραμέλησης από το αφεντικό του.

Ο σκύλος ήταν αρχικά πολύ ανήσυχος, αλλά μετά σιγά σιγά άρχισε να μυρίζει τα πάντα γεμάτος περιέργεια.

Τον κούρεψαν προσεκτικά, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του και το σώμα του.

Έκαναν αργές και προσεκτικές κινήσεις για να φτάσουν στην ρίζα από το τρίχωμά του, προσέχοντας να μην τον τραυματίσουν.

Και έτσι έγινε ο σκύλος μετά την μεταμόρφωσή του! Του αρέσει το νέο του σώμα που είναι πολύ πιο ελαφρύ και δεν χορταίνει να χοροπηδάει. Λίγες μέρες αργότερα τον ονόμασαν Ginta (ασημένιο αγόρι) λόγω του χρώματός του. Ήταν μία πολύ όμορφη εικόνα μόλις απελευθερώθηκε από όλο αυτό το βάρος που κουβαλούσε.

Το να αφήσεις παραμελημένο έναν σκύλο είναι το ίδιο με το να τον κακοποιείς. Αλλά δυστυχώς, πολλοί νομίζουν πως οι σκύλοι δεν έχουν συναισθήματα και δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει πόνος. Ελπίζουμε να βρει ο μικρός Ginta την οικογένεια που του αξίζει!

Credit: hefty.co

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό