Αποκτήστε τα Χείλη των Ονείρων σας, με ΑΥΤΑ τα 11 Πανέξυπνα Tips. Τα Αποτελέσματα θα σας Αφήσουν Άφωνες!

1. Όταν ψάχνετε balm για τα χείλη, επιλέξτε αυτό με τα λιγότερα συστατικά. Τα καλύτερα συστατικά είναι τo βούτυρο καριτέ, το κερί, τo ορυκτέλαιο, τα φυσικά έλαια όπως το ελαιόλαδο και το πετρέλαιο, και η λανολίνη.

2. Αν το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο και επιρρεπές σε αλλεργικές αντιδράσεις, προσέξτε με το κερί και την λανολίνη. Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα βαζελίνη κατευθείαν.

3. Κάντε απολέπιση στα χείλια σας μια φορά την εβδομάδα με ελαιόλαδο και ζάχαρη. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας με μισό κουταλάκι ζάχαρη και τρίψτε τα χείλη σας απαλά.

4. Θέλετε να κάνετε απολέπιση και να έχετε πιο γεμάτα χείλη; Βάλτε balm για τα χείλη και τρίψτε τα απαλά με μια οδοντόβουρτσα. Το αποτέλεσμα: τα χείλη σας θα απολεπιστούν, ενώ η αυξημένη κυκλοφορία αίματος θα τα κάνει πιο φουσκωτά.

5. Πριν φορέσετε κραγιόν, περάστε τα χείλη σας με Aquaphor, το οποίο ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη, με την βοήθεια μιας μπατονέτας.

6. Αν έχετε πολύ σκληρά και σκασμένα χείλη, προτιμήστε μια τοπική κρέμα υδροκορτιζόνης.

7. Σταματήστε να γλείφετε τα χείλη σας, γιατί τα οξέα που περιέχει το σάλιο λόγω του φαγητού τα κάνουν πιο ξηρά.

8. Για πιο γεμάτα χείλη κοιτάξτε στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Χρησιμοποιήστε συστατικά όπως η κανέλα, η μέντα, η μενθόλη, η καμφορά, και η καψαϊκίνη (ή οποιοδήποτε συστατικό προέρχεται από καυτερές πιπεριές). Δείτε πώς να φτιάξετε το δικό σας balm εδώ.

9. Δεν το έχετε και πολύ με το DIY; Ψάξτε για ένα balm με νιασίνη. Η βιταμίνη Β αυξάνει την ροή του αίματος.

10. Αν θέλετε αποτέλεσμα με διάρκεια, δοκιμάστε θεραπείες με παλμιτοϋλο ολιγοπεπτίδιο ή υαλουρονικό οξύ.

11. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα χάρη στην δύναμη του μακιγιάζ. Για πιο γεμάτα χείλη, βάλτε στο κέντρο του κάτω χείλους λίγη γυαλιστερή σκιά.

Σουφρώστε τα χείλη σας!

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Η νέα μόδα στα μαλλιά λέγεται Shag… Ουρές στα κομμωτήρια για το χτένισμα που μεταμορφώνει!

Μαρία Ολυμπία: Η ακριβή ρουτίνα ομορφιάς και οι θεραπείες προσώπου που αγγίζουν τις 6.240 ευρώ

Το βασιλικό μυστικό ομορφιάς: Η συμβουλή παρακαταθήκη που έδωσε η Marie-Chantal στην Μαρία Ολυμπία