10 Πολύτιμες Συμβουλές για το Στυλ από Πασίγνωστα Μοντέλα που θα Απογειώσουν την Εμφάνισή σας. Η #8 είναι Χρυσός!

Τα supermodels μας εκπλήσσoυν όχι μόνο με την εντυπωσιακή ομορφιά τους, αλλά και την άψογη αίσθηση του στυλ. Πως τα καταφέρνουν να φαίνονται χαλαρές και μοντέρνες όλο το 24ωρο;

Αποφασίσαμε να μάθουμε τα μυστικά που συνθέτουν το στυλ των διάσημων σούπερ μοντέλων και πως μπορείτε και εσείς εύκολα και γρήγορα να υιοθετήσετε το στυλ τους.

1. Δίνουν προτεραιότητα σε βασικά ρούχα της γκαρνταρόμπας σας

Όταν βλέπουμε φωτογραφίες των supermodels εκτός παραρέλας, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ντυμένες με τα πιο συνηθισμένα ρούχα, τα οποία διαθέτει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της: ένα γαλάζιο τζιν και λευκό T-shirt. Μερικές φορές απλό, δεν σημαίνει χωρίς γούστο.

2. Μια σίγουρη και ασφαλής επιλογή είναι το μαύρο χρώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Το μαύρο χρώμα είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσες δεν επιθυμούν να διαλέγουν με τις ώρες να φορέσουν κάτι. Το μαύρο ρούχα φαίνονται πάντα μοντέρνα και κομψά.

3. Τα supermodels λατρεύουν τα αθλητικά και τα πάνινα παπούτσια

Δεν είναι μυστικό ότι η εικόνα του μοντέλου δεν είναι πλέον οι ψηλοτάκουνες γόβες και η τέλεια εμφάνιση. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η επιλογή της άνεσης:εντυπωσιάστε με τα αγαπημένα σας αθλητικά ή πάνινα παπούτσια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με οτιδήποτε – από φορέματα μέχρι αθλητικές φόρμες και τζιν.

4. Ένα άλλο απαραίτητο στοιχείο της γκαρνταρόμπας είναι το δερμάτινο μπουφάν

Τα δερμάτινα μπουφάν ποτέ δεν είναι αρκετά, επιλέξτε σε οποιοδήποτε χρώμα και υφή. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποικιλία των δερμάτινων μπουφάν στην ντουλάπα σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα δημιουργίας μιας κομψής εικόνα μέσα σε 5 λεπτά. Και κάτω από το μπουφάν μπορείτε να φορέσετε με ασφάλεια οποιοδήποτε ρούχο, είτε πρόκειται για ένα κλασικό λευκό πουκάμισο ή φόρεμα.

5. Δεν φοβούνται να φορέσουν ρούχα oversized

To επιμελώς ατημέλητο στυλ ταιριάζει σε όσες γυναίκες απολαμβάνουν το συνδυασμό της άνεσης και του στυλ. Μη διστάσετε να φορέσετε το αγαπημένα σας τζιν με ένα πουλόβερ ή πουκάμισο σε ένα μέγεθος μεγαλύτερο (ή ίσως και δύο) και συμπληρώστε την εμφάνισή σας με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

6. Βρείτε το τέλειο τζιν

Το πιο αγαπημένο ρούχο στην γκαρνταρόμπα κάθε σύγχρονου μοντέλου είναι τα τζιν. Συνήθως τα μοντέλα προτιμούν τζιν με ψηλή μέση που τονίζουν τη λεκάνη και κάνουν το στομάχι επίπεδο.

7. Το ανδρόγυνο στυλ θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση

Γραβάτες, ανδρικά πουκάμισα, και χοντρά παπούτσια είναι ιδανικά για να τονίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Τέτοιο στυλ θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ισορροπία μεταξύ της ευαίσθητης γυναικείας γοητείας και ενός ισχυρού χαρακτήρα.

8. Προτιμήστε το διακριτικό μακιγιάζ

Όταν τα μοντέλα δεν κάνουν πασαρέλα ή φωτογραφήσεις, επιλέγουν φυσικό και διακριτικό μακιγιάζ, που φαίνεται σχεδόν αόρατο.

9. Για να ολοκληρώσετε την κομψή εμφάνιση, φορέστε γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τον ηλιόλουστο καιρό. Το πιο βασικό είναι να επιλέξετε γυαλιά που θα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας.

10. Τονίστε τα δυνατά σας σημεία φορώντας φορέματα και αξεσουάρ

Προσθέστε στην εμφάνισή σας κάτι λαμπερό: κομψά σκουλαρίκια, λεπτή αλυσίδα γύρω από το λαιμό του με ένα λεπτεπίλεπτο μενταγιόν ή μια τσάντα σχεδιαστή. Επιλέξτε ένα φόρεμα στράπλες ή φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ. Σημειώστε ότι το βαθύ ντεκολτέ πρέπει να συνδυαστεί με μια μακριά φούστα για να διατηρηθούν οι σωστές αναλογίες.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι