13 Υγιεινά Πρωινά που θα Βελτιώσουν την Υγεία σας και θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε τα Περιττά Κιλά!

Για να ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιμείνετε σε μια δίαιτα και να αγοράζετε κάποια ειδικά οικολογικά προϊόντα. Παρακάτω, θα δείτε ότι μπορείτε να τρώμε υγιεινά, απλά και προσιτά χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αβοκάντο με τηγανητά αυγά

Αυτό το νόστιμο πρωινό, πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικά λίπη, θα ικανοποιήσει πραγματικά την καρδιά σας.
Προθερμάνετε ένα φούρνο στους 200 ° C. Κόψτε ένα αβοκάντο στη μέση και στη συνέχεια, αφαιρέστε το εσωτερικό τους. Ρίξτε ένα αυγό σε κάθε μισό, προσθέτοντας ντομάτες, αλάτι και πιπέρι. Ψήστε για 20-22 λεπτά.

Φρούτα και τοστ με βούτυρο και σαλάμι

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτός ο συνδυασμός είναι πολύ περίεργος. Αλλά είναι νόστιμος, ικανοποιητικός και εντελώς θρεπτικός.

Αυγά, τοστ με αβοκάντο και μούρα

Πολύσπορο τοστ, πολτοποιημένο αβοκάντο και αυγό με κόκκινο πιπέρι τηγανισμένο σε χαμηλή φωτιά. Τα μούρα και τα χόρτα είναι εξαιρετικά αντιοξειδωτικά και το κόκκινο πιπέρι διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα.

Σούπα με μύρτιλλα και τζίντζερ

Αυτό το πρωινό ισορροπεί τέλεια τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τους υδατάνθρακες. Τα μύρτιλλα και το τζίντζερ συντελούν στην καλή λειτουργία της όρασης και του ανοσοποιητικού συστήματος!

Φρούτα, λαχανικά και θρεπτικά τοστ

Τοστ με βούτυρο αμυγδάλου, πουρέ αβοκάντο, ηλίανθο και σουσάμι. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι συστατικά που πρέπει να έχει το πρωινό σας.

Ομελέτα με ρόκα

Τα αυγά με τα χόρτα είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών.

Χυμός αβοκάντο

Ένα υπέροχο πρωινό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας ενεργά. Μια συνταγή: 1/2 αβοκάντο, 1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι, 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1 μπανάνα, μια πρέζα βανίλιας και μια μικρή χούφτα σπανάκι. Η γεύση θα σας εκπλήξει πραγματικά.

Υγιεινές τηγανίτες

Αυτή η συνταγή είναι απλή: μια κουταλιά της σούπας σκόνη πρωτεΐνης, ασπράδια αυγών, 1/2 φλιτζάνι πολτοποιημένη μπανάνα και αλεσμένος λιναρόσπορος. Ταιριάζει πολύ με το πράσινο τσάι. Νόστιμο, θρεπτικό και πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Πλιγούρι βρώμης με πουρέ μπανάνας

Η βρώμη με το γάλα θα σας δώσει μια αίσθηση κορεσμού όλο το πρωί. Και ο πολτός μπανάνας θα την κάνει ακόμη πιο νόστιμη.

Ομελέτα με αβοκάντο και σολομό

Για να έχετε ένα πλούσιο πρωινό και πλούσιο σε πρωτεΐνες, μπορείτε να προσθέσετε κομμάτια αβοκάντο και σολομού σε μια κοινή ομελέτα.

Σπιτική σούπα

Για τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας. Ζωμός κοτόπουλου με καρότα, σέλινο και ζυμαρικά. Μια ισορροπία πρωτεϊνών και υδατανθράκων και μια καλή αρχή για μια κουραστική μέρα.

Ομελέτα λαχανικών

Αυτή η ομελέτα μπορεί να χωριστεί σε πέντε γεύματα! Προσθέστε τα αγαπημένα σας λαχανικά.

Τοστ με αβοκάντο, τυρί και αυγά

Προθερμάνετε το τοστ με το αβοκάντο και το τυρί στο φούρνο. Βάλτε τα αυγά από πάνω και προσθέστε μπαχαρικά. Όχι μόνο είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και φυτικών ινών, αλλά σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια αίσθηση κορεσμού μέχρι το μεσημεριανό γεύμα.

Credit: brightside.me

Related posts

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους

Μελομακάρονα του ονείρου: Τα 6 απόλυτα μυστικά για σου βγουν τραγανά απ’ έξω και μελωμένα από μέσα