Βγήκε το πόρισμα για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις για το θάνατο του 60χρονου μοτοσυκλετιστή

Μετά από περίπου 1,5 μήνα σοκάρουν οι εξελίξεις σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στην Κυψέλη,με την πρώην νικήτρια του GNTM,  Κυβέλη Χατζηευστρατίου, παρέσυρε και σκότωσε έναν 60χρονο, ιδιοκτήτη ψητοπωλείου.

Όπως αναφέρθηκε στην σημερινή εκπομπή «Super Katerina», τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η πρώην παίκτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου μετά το τροχαίο βγήκαν, με το αλκοτέστ της κοπέλας να είναι θετικό.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Βρέθηκε αλκοόλ στις εξετάσεις της

Η ποσότητα του αλκοόλ που εντοπίστηκε στον οργανισμό της είναι διπλάσια του επιτρεπόμενου. Συγκεκριμένα, η αιθυλική αλκοόλη ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Υπενθυμίζεται ότι η νικήτρια του GNTM κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων. Ο 60χρονος που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου, όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου.

Η νεαρή κοπέλα είχε παραβιάσει παλλόμενο φανάρι στην Κυψέλη, σε δρόμο που δεν είχε προτεραιότητα. Στη συνέχεια το μοντέλο φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα έρθει αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης. H υπόθεση ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»