Συγκινεί ο Θύμιος Μπουγάς σε νέα του ανάρτηση: «Πολλά τα χειρουργεία, όσοι με στηρίζουν μου δίνουν ελπίδες»

Νέα ζωή μετά την περιπέτεια που έζησε, ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, που είχε συγκινήσει όλο το πανελλήνιο με την εξαφάνιση του από το bullying που δεχόταν, με τη βοήθεια πολλών ανθρώπων και γιατρών προσπαθεί να επανέλθει. Με την βοήθεια των ειδικών, βρίσκονται οι ενέργειες που χρειάζεται ώστε να αποκατασταθεί η υγεία του Θύμιου Μπουγά.

Θύμιος Μπουγάς: Η ανάρτηση που έκανε και το ευχαριστώ

Με μια ανάρτηση του, στο twitter έγραψε «σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη».

«Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», έγραψε ο Θύμιος Μπουγάς.

Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες. Δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του σημειώνοντας ότι «όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες».

Θύμιος Μπουγάς: Δείτε την δημοσίευση

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα