Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ελεύθερη αφέθηκε μετά το τροχαίο με τον νεκρό μοτοσικλετιστή

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Το γνωστό μοντέλο και νικήτρια του περσινού GNTM, σήμερα τα ξημερώματα βρέθηκε σε ένα τρομερό τροχαίο, όπου με το αυτοκίνητό της προκάλεσε ζημιά σε τουλάχιστον τρία άλλα οχήματα. Το εικοσάχρονο μοντέλο οδηγήθηκε στο τμήμα αφού το τρακάρισμα στάθηκε θανατηφόρο για έναν 60χρονο οδηγό μηχανής αλλά πριν λίγες ώρες αφέθηκε ελεύθερη.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη για το δυστύχημα στην άσφαλτο

Ζημιές σε τουλάχιστον τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στην οδό Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας προκάλεσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, αμέσως μετά το θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα έναν 60χρονο οδηγό μοτοσικλέτας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα, την ώρα που το φανάρι ήταν παλλόμενο, ενώ φέρεται να υπάρχει και υλικό από κάμερες ασφαλείας στο σημείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα ερευνώνται, ενώ η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, μετά την προβλεπόμενη διαδικασία μετά τη σύλληψη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας από τροχαίο, αφέθηκε ελεύθερη.

Σημειώνεται πως το μοντέλο μένει κοντά στο σημείο της τραγωδίας, ενώ ο 60χρονος διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή. Ο 60χρονος διεκομισθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταύρο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, το οποίο ήταν «καθαρό».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα