Σπουδαία πράξη Μαρίας Ηλιάκη: Χαρίζει τα ρούχα της κόρης της σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Η Μαρία Ηλιακή προχωράει σε μια γενναιόδωρη και σπουδαία κίνηση χαρίζοντας τα ρούχα της κόρης της σε οικογένειες με παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μια πράξη που αξίζει να μιμηθούμε όλοι και να χαρίσουμε χαμόγελο και ανακούφιση σε πολλές οικογένειες και παιδιά.

Η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ανακοινώνει στις ακολούθους της πως χαρίζει τα ρούχα της κόρης της τα οποία δεν της κάνουν πια, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη αφού πρώτα έκανε έρευνα και τα διάφορα ιδρύματα δεν τα χρειάζονται.

Τα μηνύματα που έλαβε η Μαρία Ηλιάκη

Αυτή η κίνησή της όμως, η οποία είναι πολύ όμορφη, βρήκε κάποιες από τις ακολούθους της να την αποτρέπουν να τα δώσει και αντ’ αυτού να τα κρατήσει για να τα φορέσει το δεύτερο παιδί της.

Εκεί η Μαρία Ηλιάκη, εξήγησε πως αφ’ενός, δεν ξέρει αν θα κάνει δεύτερο παιδί και αφ’ετέρου πως η ίδια έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ρούχα, γι αυτό και προτιμά να τα χαρίσει σε κάποιους που τα χρειάζονται περισσότερο.

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη στους διαδικτυακούς φίλους της

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω.

Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Related posts

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Αυτό είναι το μυστικό στη δίαιτα της Τζούλι Μασίνο