Έβγαλε 1 Εκατομμύριο δολάρια, Ταξιδεύοντας σε 150 χώρες! Δείτε πως!

Έφυγε από την Ιρλανδία το 2006 με λιγοστά χρήματα στην τράπεζα και κατευθύνθηκε προς τις ΗΠΑ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε εκεί κι έτσι αποφάσισε να πάει στο Τσιάνγκ Μάι στην Ταϊλάνδη, όπου δίδασκε αγγλικά και ξεκίνησε το ταξιδιωτικό του blog, OneStep4Ward.com.

Μόλις αυτό άρχισε να του αποφέρει έσοδα, έφτιαξε και το step4wardmedia.com και τότε τα πράγματα άρχισαν πραγματικά να πηγαίνουν ΠΟΛΥ καλύτερα.

Μέσα σε τρία χρόνια ταξιδιών και εργασίας μέσω του laptop του, έβγαλε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια!

Η εταιρεία του πλέον διαχειρίζεται εκατοντάδες ιστοσελίδες και του έχει αποφέρει αρκετά έσοδα ώστε να χρειάζεται να δουλεύει μόνο 10-20 ώρες την εβδομάδα και την πολυτέλεια του να είναι ο ιδιοκτήτης κατοικιών στην Μπανγκόκ και στο Λονδίνο.

Ο Ward ονειρεύεται να ταξιδέψει και στις 193 χώρες του κόσμου, ενώ μέχρι στιγμής έχει επισκεφθεί 153 χώρες.

Τον καιρό που βρισκόταν στην Ταϊλάνδη, ερωτεύτηκε με μια αεροσυνοδό.

Το blog του Ward χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες και περιλαμβάνει μάλιστα κι ένα τμήμα για ανθρώπους που αναζητούν την έμπνευση αλλά και το κίνητρο ώστε να ξεκινήσουν κι αυτοί τα ταξίδια.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματά του, ο Ward έχει έναν πρακτικό βήμα-προς-βήμα οδηγό με πληροφορίες για το πως να κερδίσετε χρήματα οπουδήποτε στον κόσμο αρκεί να έχετε ένα laptop.

Όπως λέει και ο ίδιος, “Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, ένας καλός μισθός δεν είναι πρόοδος, είναι οικονομική φυλακή. Τη ζωή πρέπει να τη ζούμε, όχι να την πουλάμε στον μεγαλύτερο πλειοδότη.

Credits: Earthables

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα