8 “Αντιβιοτικά” που χρησιμοποιούσαν οι πρόγονοί μας αντί για Φαρμακευτικά Σκευάσματα

Σε μια εποχή όπου έχουμε χάπια για κάθε πιθανή αρρώστια, μπορεί να σας ακουστεί παράξενο όταν μάθετε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν πάρει ποτέ χάπια στη ζωή τους.

Ειδικά στη Δύση, πιστεύουμε ότι τα φάρμακα είναι η μόνη μας επιλογή, πράγμα φυσικό καθώς οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες ξεδιάντροπα προσπαθούν να μας πείσουν γι’ αυτή την ανακρίβεια. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, πολύ πριν από την εμφάνιση των φαρμακευτικών σκευασμάτων, οι άνθρωποι επιβιώναν με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη γνώση εκατοντάδων χρόνων.

Διαβάστε παρακάτω μερικά εναλλακτικά, φυσικά προϊόντα για να αντιμετωπίσετε τις ασθένειες, χωρίς να υποκύψετε στα φαρμακευτικά αντιβιοτικά.

Ρίγανη

Βοηθά στην πέψη και την απώλεια βάρους. Επιπλέον, το λάδι που περιέχεται στη ρίγανη, η καρβακρόλη, είναι φυσικό αντιμικροβιακό το οποίο μπορεί να καταπολεμήσει τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις, καθώς και στην καταπολέμηση της Candida. Είναι αναμφισβήτητα το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να αναζητήσετε για το κρυολόγημα ή την γρίπη.

Μηλόξυδο

Οι αντιβιοτικές και αντισηπτικές ιδιότητές του να είναι ιδανικές για όσους υποφέρουν από καούρες. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το βάρος σας, μειώνει τη χοληστερόλη και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου. Αν χρησιμοποιείται τοπικά, απολυμαίνει και αποστειρώνει.

Μέλι

Το ένζυμο που βρίσκεται στο μέλι απελευθερώνει υπεροξείδιο του υδρογόνου, καθιστώντας το ιδανικό για τη θεραπεία πληγών και την πρόληψη μόλυνσης.

Σκόρδο

Μπορεί να καταπολεμήσει το κοινό κρυολόγημα, ενώ η ουσία allicin που περιέχει μας προστατεύει από τους ζυμομύκητες, τα παράσιτα, τα βακτήρια και πολλά άλλα.

Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ

Είναι αποτελεσματικό ενάνια σε περισσότερα από 800 είδη ιών και βακτηρίων, καθώς και πάνω από εκατό στελέχη μυκήτων και παράσιτων. Είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βελτιώνει την χλωρίδα του εντέρου σας.

Εξαιρετικό Παpθένο Λάδι Καρύδας

Φυσικό αντιμυκητιασικό και αντι-μικροβιακό, είναι γεμάτο από αντιοξειδωτικά που απλά δεν μπορείτε να λάβετε από οποιαδήποτε άλλη φυσική πηγή. Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της λειτουργία του εγκεφάλου, για την ισορροπία του θυρεοειδούς, τη χοληστερόλη και τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Το σώμα μας μετατρέπει το λαυρικό οξύ που περιέχεται στο λάδι καρύδας σε μονολαυρίνη, η οποία είναι “αντι-ιικό, αντιβακτηριακό και αντιπρωτοζωικό μονογλυκερίδιο που χρησιμοποιείται από τον άνθρωπο ή τα ζώα για να καταπολεμήσουν ιούς όπως ο HIV, ο έρπητας, η γρίπη και διάφορα παθογόνα βακτήρια“.

Τρόφιμα που έχουν υποστεί Ζύμωση

Ανανεώνουν την εντερική χλωρίδα, προστατεύουν από τον καρκίνο και καταπολεμούν τις μολύνσεις.

Κολλοειδές Ασήμι

Το κολλοειδές ασήμι είναι ένα μίγμα σωματιδίων αργύρου που εναιωρούνται σε υγρό. Αν και προορίζεται να είναι μια προσωρινή θεραπεία, δεδομένου ότι το ασήμι είναι βαρύ μέταλλο και μπορεί να είναι τοξικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σταματήσει τα ένζυμα που τα μονοκύτταρα βακτήρια χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν. Μάθετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την θεραπεία μια μόλυνσης εδώ.

Credits: Collective Evolution

Related posts

Προσοχή: Αuτά είναι τα πασίγνωστα χάπıα που πpοκαλούν απώλεıα μνήμης

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν έχουμε αρκετή θέρμανση στο σπίτι

Μην ξαναπετάξετε την πέτσα από το κοτόπουλο, σύμφωνα με τους γιατρούς είναι ό,τι καλύτερο για την υγεία σας