ΕΚΤΑΚΤΟ: Το TripAdvisor μόλις ανακοίνωσε ότι Αναστέλλει τις Πωλήσεις Εισιτηρίων προς Προορισμούς όπου Κακοποιούνται Ζώα

Μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές σελίδες, το TripAdvisor ταράζει τα νερά στον τομέα καλής μεταχείρισης των ζώων και μας κάνει να ξανασκεφτούμε τις επιλογές μας για τις διακοπές! Δραστηριότητες όπως το κολύμπι με δελφίνια, η ανάβαση στην πλάτη ελεφάντων ή το χάιδεμα ενός μωρού τίγρη μπορεί να ακούγονται διασκεδαστικές, αλλά κακοποιούν τα ζώα.

Επομένως, η εταιρία δεν θα επιτρέπει στους πελάτες της να κλείσει εισιτήρια για μέρη που έχουν αιχμάλωτα ζώα ή ζώα υπό εξαφάνιση – σταματώντας την κακομεταχείριση των ζώων, ένα ταξίδι την φορά.

“Η νέα πολιτική κρατήσεων και προσπάθεια για μόρφωση του TripAdvisor είναι σχεδιασμένη σαν μέσο το οποίο θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την υγεία και τα επίπεδα ασφαλείας των ζώων, ειδικά σε αγορές με περιορισμένα μέτρα προστασίας”, είπε ο Stephen Kaufer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του TripAdvisor.

Ταυτόχρονα, η εταιρία θέλει να τιμήσει προορισμούς που είναι καινοτόμοι σε θέματα καλής μεταχείρισης ζώων. Υπόσχονται να προσαρμόσουν πλήρως την πολιτική κρατήσεων τους ως το 2017, με κάποιες αλλαγές να εφαρμόζονται άμεσα.

Το TripAdvisor και το συνεργαζόμενο πρακτορείο κρατήσεων του, το Viator, ξεκινούν μια εκπαιδευτική καμπάνια με σκοπό την διάδοση πληροφοριών για την καλή μεταχείριση των ζώων και πώς σχετίζεται με κάποιους από τους προορισμούς στην σελίδα.

Στις αρχές του 2017 οι χρήστες να βλέπουν ένα εικονίδιο με μια πατούσα δίπλα στους προορισμούς αυτούς, με πληροφορίες από φιλοζωικές ομάδες, όπως η PETA.

Σ’ευχαριστουμε TripAdvisor που κάνεις αυτόν τον κόσμο ένα πιο φιλικό μέρος για τα ζώα!

Περισσότερες Πληροφορίες: TripAdvisor | Facebook

Εσείς τι άποψη έχετε πάνω στο θέμα;

Credit: boredpanda.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα