Δοκίμασα να Φορέσω τη Νέα αποκαλυπτική Σειρά Ρούχων της Victoria’s Secret στη Δουλειά μου. Αυτό που Συνέβη, θα σας Εξοργίσει…

“Γενικά δεν μου αρέσει να ντύνομαι ακραία, αν και πάντα ήθελα να το δοκιμάσω.

Οπότε, όταν άκουσα πως η Victoria’s Secret προσπαθούσε να πουλήσει εσώpoυχα σαν κανονικά ρούχα, θέλησα αμέσως να τα δοκιμάσω!

Η συλλογή αυτή είχε όνομα (Un)Dress Code. Η Victoria’s Secret όμως τελικά δέχτηκε πολλές κριτικές για τη συλλογή στο Facebook και αναγκάστηκε να την σταματήσει. Βέβαια πρόλαβα να αγοράσω κάποια κομμάτια πριν σταματήσει, αν και πλέον δεν είναι διαθέσιμα.

Το πρώτο κομμάτι που δοκίμασα ήταν αυτή η δαντελωτή φούστα ($52).

Μου φάνηκε πολύ ωραία σαν ιδέα, απλά δεν ήξερα πώς να την φορέσω και έτσι προσπάθησα να αντιγράψω το μοντέλο της Victoria’s Secret!

Κάθε φορά που σήκωνα τα χέρια ή έσκυβα για τον οποιονδήποτε λόγο, όλο το γραφείο έβλεπε το εσώρoυχό μου. Παρόλα αυτά πιστεύω πως η φούστα αυτή έχει ελπίδες. Οι συνεργάτες μου είπαν πως δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά τους άρεσε.

Μία συνεργάτιδα ήθελε ακόμα και να τη δανειστεί. Βέβαια το να κάτσεις ή να σκύψεις ήταν πραγματική κόλαση.

Το επόμενο κομμάτι που δοκίμασα ήταν αυτό το πράσινο bralette ($58.50).

Φαίνεται πολύ άβολο στην εικόνα και αυτό γιατί έτσι είναι. Νιώθω πολύ εκτεθειμένη. Γενικά αυτό το σχέδιο είναι άνετο, αλλά δεν παρέχει μεγάλη υποστήριξη για κάποια με στήθoς σαν το δικό μου. Ξέρω πως τα bralettes δεν είναι σχεδιασμένα όπως τα κανονικά σoυτιέν, αλλά και πάλι δεν το περίμενα.

Σίγουρα δεν μου πάει και υπό άλλες συνθήκες δεν θα το φόραγα καθόλου. Ρώτησα μερικούς συνάδελφους την ιδέα τους και όλοι ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι. Δεν θεώρησαν πως ήταν κατάλληλο για τη δουλειά.

Η ζακέτα δεν το σώζει. Αυτό ήταν το κομμάτι που μου άρεσε λιγότερο από τα 3. Οι άνθρωποι δυσκολευόντουσαν να με κοιτάξουν στα μάτια όταν μου μιλούσαν.

Το τελευταίο κομμάτι που δοκίμασα ήταν αυτό το χαριτωμένο πράσινο κομπινεζόν ($68).

Από τα 3, αυτό ήταν το μόνο που θα μπορούσε να το περάσει κανείς σαν κανονικό ρούχο. Ήταν πολύ άνετο και βολικό. Βέβαια, πήγα σε ένα meeting αμέσως αφού τράβηξα την φωτογραφία και ένας συνάδελφος με αποκάλεσε ‘τρελό μωρό’ και άλλος ένας είπε πως ήμουν πολύ όμορφη με αυτό το φόρεμα, αν και ταίριαζε για μετά τις 6 το απόγευμα.

Δεν μου άρεσε μόνο που το ντεκολτέ ήταν πολύ βαθύ και έπρεπε να το φτιάχνω συνέχεια για να μην νιώθω σαν πopvoστάρ. Αλλά έτσι δεν καθόταν καλά στο σώμα μου. Βέβαια, ίσως το φορέσω ξανά κάποια φορά.

Τελικά, πιστεύω πως και τα 3 κομμάτια είναι χαριτωμένα και άνετα, απλά δεν είναι πρακτικά για να τα φορέσεις στη δουλειά.

If I look uncomfortable it’s because this skirt is totally see-through. Send help.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nina (@ninamohan) στις

Η ιδέα των εσώρουχων σαν κανονικά ρούχα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά πιστεύω πως αυτά τα κομμάτια δεν τα κατάφεραν τελικά. Δεν είναι και πολύ ωραίο να προσπαθείς συνεχώς να κρυφτείς για να μην δουν οι συνάδελφοί σου τα επίμαχα σημεία. Αλλά καλή προσπάθεια, Victoria’s Secret.”

Εσείς θα μπορούσατε ποτέ να φορέσετε κάτι τέτοιο στη δουλειά;

Credit: buzzfeed.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι