Είδαν μία Γυναίκα να Αναδύεται μέσα από έναν Χείμαρρο με Συντρίμμια. Η Συνέχεια, θα σας Κόψει την Ανάσα!

Ολέθριες πλημμύρες προκάλεσαν τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων στο Περού αλλά και την καταστροφή πολλών σπιτιών και επιχειρήσεων. Κυκλοφόρησαν βίντεο που δείχνουν το μακελειό καθώς ποτάμια σανίδων και εγκαταλελειμμένων οχημάτων παρασύρουν αβοήθητους κατοίκους στο πέρασμα τους.

Η 32χρονη Evangelina Chamorro τάιζε με τον άντρα της τα γουρούνια τους όταν η κατολίσθηση τους χτύπησε. Σκαρφάλωσαν σε ένα δέντρο για να ξεφύγουν, αλλά το κλαδί έσπασε, τους παρέσυρε μαζί με τα συντρίμμια και τους χώρισε.

Η Evangelina βγήκε αργότερα από το ποτάμι καλυμμένη με λάσπη σχεδόν ανήμπορη να κουνηθεί και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. «Υπάρχει κάποιος εκεί», φώναξε ένας βλέποντας την Evangelina.

To Περού είναι μια χώρα με ερήμους όπου σπάνια ρίχνει δυνατές βροχές. Αυτή την περίοδο μαστίζεται από πλημμύρες λόγων της βροχόπτωσης El Nino, ένα φαινόμενο που αναμένεται να διαρκέσει άλλες δύο εβδομάδες. Μέσα στο 2017 έχουν πεθάνει πάνω από 62 άτομα από τις πλημμύρες και έχουν κατακερματιστεί 12.000 σπίτια.

Το CBC αναφέρει:

«Τα σχολεία σε όλη την χώρα έχουν σταματήσει τα μαθήματα. Και 7 από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες έχουν μεταφερθεί προσωρινά σε άλλη εγκατάσταση, επειδή ένα ποτάμι κοντά στην φυλακή ήταν έτοιμο να ξεχειλίσει.»

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την στιγμή που ένα αυτοκίνητο με ντόπιους παρασύρεται από κατολίσθηση, πετώντας τους πάνω σε φορτηγό:

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα