Δείτε ΤΙ μπορείτε να Φάτε με 25 Ευρώ σε 10 Διαφορετικές Χώρες του Κόσμου!

Από περιέργεια αναρωτηθήκαμε τι θα μπορούσαμε να φάμε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, έχοντας 25 ευρώ στη τσέπη. Φυσικά επισκεφτήκαμε εστιατόρια και καφετέριες για τον μέσο καταναλωτή και αυτά είναι τα αποτελέσματα: 

Ελβετία

Η Ελβετία θεωρείται μία από τις πιο ακριβές ευρωπαϊκές χώρες. Με 25 ευρώ μπορείτε να παραγγείλετε ένα καφέ και ένα γεύμα.

Ιαπωνία

Τα τελευταία χρόνια στην Ιαπωνία αναπτύσσεται ο γαστρονομικός τουρισμός. Την τιμητική τους έχουν τα θαλασσινά και το σούσι.

Ιταλία

Η ιταλική κουζίνα θεωρείται από τις καλύτερες του κόσμου. Φυσικά δε λείπουν από το τραπέζι η πίτσα και τα ζυμαρικά, αλλά και ένα ποτήρι κρασί.

Καναδάς

Στον Καναδά δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη κουζίνα, και είναι περισσότερο συνδυασμός από γαστρονομικές κουζίνες του κόσμου, εξαιτίας των πολλών μεταναστών. Σε ένα μέσο οικογενειακό εστιατόριο μπορείτε να παραγγείλετε τα παραπάνω πιάτα.

Γαλλία

Η Γαλλία είναι γνωστή για την εκλεκτή της κουζίνα. Οι τιμές ποικίλλουν, καθώς όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία και το επίπεδο του εστιατορίου, όπως και παντού. Λίγο μακριά από το κέντρο μπορείτε να φάτε αρκετά ικανοποιητικά και οικονομικά.

Ισπανία

Στην Ισπανία με αυτό το ποσό μπορείτε να φάτε σε ένα τάπας μπαρ και να απολαύσετε κρασί. Φυσικά, πρέπει να δοκιμάσετε και την κλασική παέγια.

Τζαμάικα

Σε εστιατόρια μέσης τάξης μπορείτε να δοκιμάσετε την εξωτική κουζίνα της Τζαμάικα, όπου δε θα λείψουν από το τραπέζι τα θαλασσινά, που αναμφίβολα στην Ευρώπη κοστολογούνται στο διπλάσιο.

Αυστραλία

Σε πολλά εστιατόρια της Αυστραλίας μπορείτε να απολαύσετε ένα χορταστικό γεύμα σε προσιτές τιμές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάποια εστιατόρια δεν έχουν άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, αλλά επιτρέπεται να φέρετε τα δικά ποτά. Έτσι, το γεύμα θα βγει πιο οικονομικό.

Ελλάδα

Η ελληνική κουζίνα συνδυάζει τη μεσογειακή, αλλά και στοιχεία της πολίτικης κουζίνας. Σε μικρές ταβερνούλες, μαγειρεία και εστιατόρια σε λιγότερο τουριστικά μέρη, μπορείτε να φάτε χορταστιές μεγάλες μερίδες, και σε προσιτές τιμές.

Μεξικό


Σε λιγότερο τουριστικά μέρη, μπορείτε να δοκιμάσετε γνωστά πιάτα της μεξικάνικης κουζίνας.

Ινδία

Στην Ινδία με λίγα χρήματα μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά τοπικά εδέσματα και πιάτα σε μικρά εστιατόρια. Αλλά και σε πιο ακριβά εστιατόρια, μπορείτε να φάτε αρκετά ικανοποιητικά.

Credit: adme.ru

Related posts

Αστυπάλαια: H «πεταλούδα του Αιγαίου», οι μαγικές παραλίες και το Cocktail Bar «στολίδι» που την καθιστούν «Must» προορισμό του καλοκαιριού

Συμβουλές για ενοικίαση βαν: Απλοί τρόποι για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο και ξεκούραστο!

Ποιά Αράχωβα; Αυτός είναι απόλυτος φετινός, χειμερινός προορισμός για διακοπές μια ανάσα από την Αθήνα