Πατέρας σπάει στο ξύλο παιδόφιλο που προσπάθησε να φιλήσει την 15χρονη κόρη του

Η ιστορία του 27χρονου που παρενόχλησε σεξουαλικά την 15χρονη ανήλικη μέσα στο ασανσέρ, κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Το παιδί έφυγε τρομαγμένο και ο πατέρας της έδωσε ένα γερό μάθημα στον επίδοξο βιαστή και παιδόφιλο που πήγε να πειράξει την ανήλικη κόρη του.

Πατέρας σπάει στο ξύλο νεαρό που επιτέθηκε στην ανήλικη κόρη του

Ένας πατέρας χτύπησε έναν 27χρονο, όταν αντιλήφθηκε πως ο νεαρός επιτέθηκε και επιχείρησε να φιλήσει την 15χρονη κόρη του εντός του ασανσέρ, με το παιδί να φεύγει τρέχοντας τρομαγμένο. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το μικρό κορίτσι που βρισκόταν σε συγκρότημα πολυκατοικιών στο Σουργκούτ της Ρωσίας κάλεσε το ασανσέρ για να κατέβει στην είσοδο όπου το περίμενε ο πατέρας του.

Ωστόσο μέσα στο ασανσέρ βρισκόταν ήδη ένας 27χρονος που τη ρώτησε που πηγαίνει και πάτησε αντί για εκείνη το κουμπί. Ο δράστης φαίνεται να μιλάει στο παιδί και κάποια στιγμή να του επιτίθεται και να επιχειρεί να το φιλήσει. Το κοριτσάκι που φαίνεται πλάτη, από τις κινήσεις του και μόνο, φαίνεται τρομαγμένο.

Μόλις φτάνουν στο ισόγειο και ανοίγει η πόρτα, η μικρή βγαίνει έξω τρέχοντας όπου την βλέπει ο πατέρας της τρομοκρατημένη, με τον πατέρα στη συνέχεια να μπαίνει έξαλλος στο ασανσέρ και να χτυπά τον 27χρονο. Στη συνέχεια, ο πατέρας ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες και συνέλαβαν τον δράστη.

Related posts

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ηλία: Ο σοκαριστικός λογος που ο Γιάννης “ο φονιάς” σκότωσε την άπιστη γυναίκα του

Ο σύζυγός μου δεν θέλει την οικογένειά μου στα γιορτινά τραπέζια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

«Σταμάτησα τη 12χρονη κόρη μου από το σχολείο για να μπορεί να είναι influencer πλήρους απασχόλησης» λέει μαμά με εκατομμúρια ακόλουθους στο TikTok