Ένας σκύλος που υιοθετήθηκε από ένα καφέ κάθετε κάθε μέρα με τους πελάτες για να τους κάνει παρέα

Υιοθεσία σκύλου: Το τετράποδο της ιστορίας μας υιοθετήθηκε από μία καφετέρια και κάθεται και κάνει παρέα στους πελάτες. Ο σκυλάκος είναι πολύ φιλικός με όλους και χαδιάρης και απολαμβάνει το νέο του “σπίτι” και τους νέους του φίλους.

Η Camila, η ιδιοκτήτρια του καφέ, υιοθέτησε τον σκύλο και τον ονόμασε Corchito. Τώρα είναι υπεύθυνος για τη συνοδεία πελατών που δεν έχουν παρέα ή που ίσως περνούν μια κακή μέρα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που, όταν περιβάλλονται από άλλους ανθρώπους , δεν αισθάνονται πάντα κατανοητοί. Το Corchito είναι επομένως εκεί για τους πιο μοναχικούς πελάτες.

Υιοθεσία σκύλου: Η ιστορία της Camilla

Μερικές φορές για να νιώσεις καλύτερα χρειάζεσαι λίγη αγάπη και υποστήριξη και ο Corchito το ξέρει αυτό. Αυτός ο σκύλος είναι σε θέση να καταλάβει πότε κάποιος δεν έχει καλή μέρα. Επίσης, η παρουσία του και μόνο κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν ότι η μέρα τους έχει φτιαχτεί. Το να νιώθουν τη στοργή ενός ζώου για ένα χρονικό διάστημα, στην πραγματικότητα τους κάνουν να αισθάνονται καλύτερα. Η Camila Gallando, διευθύνει το Dickens, ένα Restobar που είναι αφιερωμένο κυρίως στο να είναι ένα καφέ στην Αργεντινή. Διαχειρίζεται την οικογενειακή επιχείρηση, η οποία είναι αρκετά δημοφιλής στους ντόπιους. Κάθε μέρα ήταν η ίδια, χωρίς μεγάλες αλλαγές , αλλά μια μέρα εμφανίστηκε ένα ον που άλλαξε τα πάντα, και αυτό ήταν ο Corchito.

Μια βροχερή μέρα, ο Corchito δεν είχε άλλη επιλογή από το να καταφύγει στο καφέ της Camila, η οποία τον ερωτεύεται αμέσως. Πράγματι, η Καμίλα αγαπούσε πόσο στοργικός ήταν ο σκύλος , γι’ αυτό αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής ο Ντίκενς θα ήταν το νέο της σπίτι και ότι αυτό το όμορφο μέρος θα γινόταν επίγειος παράδεισος για τον Κόρτσιτο.

Αυτό που δεν περίμενε η Camila ήταν η προσοχή που θα τραβούσε ο Corchito. Άρχισε να ζει εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα , αλλά ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος με όλους. Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι όταν κάποιος έμπαινε στον Ντίκενς και καθόταν μόνος σε ένα τραπέζι, ο Κόρτσιτο, χωρίς δισταγμό, τον πλησίασε και καθόταν στην απέναντι καρέκλα για να τον κάνει παρέα.

Υιοθεσία σκύλου: Ο μικρός κάθεται με τους πελάτες σαν να είναι άνθρωπος

Πολλοί θα πίστευαν ότι ο σκύλος εκλιπαρεί για φαγητό ή κάτι τέτοιο, αλλά όχι, ο σκύλος απλώς κάθεται και περπατά με ανθρώπους . Όταν οι άνθρωποι του μιλούν, φαίνεται να ακούει προσεκτικά όλα όσα του λένε. Μία από τις πελάτισσες έχασε τον σύζυγό της με τον οποίο ερχόταν πάντα στο καφέ και καθόταν με τον Corchito, αλλά τώρα έρχεται μόνη της, οπότε ο σκύλος είναι ακόμα πιο παρών για εκείνη.

Ο Corchito λατρεύει όλους όσους περνούν από την πόρτα αυτού του καφέ, αλλά έχει μια ευχάριστη θέση για τους ηλικιωμένους , ειδικά όταν είναι λυπημένοι. Φαίνεται ότι ο σκύλος έχει μια έκτη αίσθηση για να ανιχνεύσει τη θλίψη και ως εκ τούτου προσεγγίζει αυτούς που επηρεάζονται περισσότερο.

Άλλωστε, η Camila όχι μόνο φροντίζει τον Corchito, αλλά αποφάσισε να δώσει καταφύγιο και στα άλλα αδέσποτα σκυλιά που έρχονται στο καφενείο το βράδυ για να βρουν μέρος για ύπνο. Ο Corchito κατανοεί την κατάσταση και δείχνει μεγάλη αλληλεγγύη μαζί τους. Αν και είναι το σκυλί του καφενείου, δεν διστάζει να βοηθήσει άλλα σκυλιά ή άλλους ανθρώπους. Ο Corchito είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικό παράδειγμα και χάρη σε αυτόν, ο καφές εκτιμάται ακόμη περισσότερο από τους κατοίκους της περιοχής.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό