Ξεσπάει ο γιος του Ηλία Μίχου: «Οι κτηνώδεις πράξεις του πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου»

Παναγιώτης Μίχος: Ο γιος του Ηλία Μίχου, παιδοβιαστή και μαστροπού από τον Κολωνό, ξέσπασε δημόσια με μία ανάρτησή του στο Facebook. Όπως δήλωσε τον απομάκρυναν από το χώρο εργασίας του για όλα όσα ακούγονται ενώ εκείνος δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κατηγορείται ο πατέρας του.

Παναγιώτης Μίχος: Τα λόγια του γιου του βιαστή από τον Κολωνό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Την ίδια ώρα ο γιος του, Παναγιώτης Μίχος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μιλά για την απόλυση του από την εφημερίδα την οποία εργαζόταν λόγω της εμπλοκής του πατέρα του.

«Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη; Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου.

Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία· την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό!

Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη», έγραψε ο Παναγιώτης Μίχος.

Related posts

«Την πήγα στο χωράφι και την…»: Αυτός είναι ο 37χρονος θείος που σκότωσε το 11χρονο κοριτσάκι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πύργο: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της στην Ηλεία

Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll