90χρονος παππούς τρώει κατά λάθος λαδομπογιά αντί γιαούρτι και γίνεται viral και λέει πως η γεύση της δεν είναι καθόλου κακή

Ένας 90χρονος παππούς έγινε viral μέσω της εγγονής του όταν μπερδεύτηκε και αντί για γιαούρτι εφάγε κατά λάθος λαδομπογιά (!). Μάλιστα, όπως ανέφερε η γεύση της δεν ήταν καθόλου κακή..

Η ιστορία του παππού Bobby

Η Alex Stein μοιράστηκε τη φωτογραφία του παππού της, του 90χρονου Bobby, που τον δείχνει να έχει μπογιά στα χείλη του, και μία άλλη φωτογραφία από το μισό-άδειο δοχείο της λαδομπογιάς.

“Ο παππούς μου έφαγε λαδομπογιά σήμερα αφού νόμιζε ότι ήταν γιαούρτι,” έγραψε η νεαρή στην ανάρτησή της, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 333.000 Likes στο Twitter.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια».

“Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι,” είπε η Stein στο DailyMail.com. “Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα.”

Τα σχόλια στο διαδίκτυο – Τι γεύση είχε η λαδομπογιά

Πολλοί ήταν αυτοί που τρόλαραν στα σχόλια τον παππού της, ρωτώντας αν το γιαούρτι που έτρωγε είχε γεύση φιστίκι ή βανίλια.

“Ο παππούς μου πάντα αγαπούσε τους ανθρώπους με χιούμορ. Δεν τον νοιάζει αν κάποιοι γελούν μαζί του.”

Ο Bobby είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και δημοσιεύει συχνά στα social media, ενώ στη σελίδα του στο Instagram αυτοπροσδιορίζεται ως ένας νεαρός 90άρης!

“Σήμερα έφαγα κατά λάθος λαδομπογιά αντί γιαούρτι. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είναι πιο νόστιμη απ’ αυτό!” έγραψε ο Bobby στο λογαριασμό του.

Αφού δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά… Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός ο παππούς!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta