«Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος»: Ραγίζει καρδιές ο ιερέας πατέρας του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου έχασε άδικα τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση και οι δικοί του άνθρωποι του είπαν το τελευταίο αντίο.

Ο επικήδειος του πατήρ Χριστόδουλου

«Πώς θα πας πίσω γιε μου στη Θεσσαλονίκη; Με αεροπλάνο θα πας ή τρένο; Θα πάω με το τρένο που είναι και πιο φθηνό να κάνω και οικονομία. Θα διαβάζω στον δρόμο για να μην χάνω χρόνο. Πρέπει να πάω να τελειώσω γιατί όπως ξέρεις, με περιμένουν υποχρεώσεις. Αυτή ήταν η τελευταία συνομιλία που είχαμε με τον γιο μου τον Κυπριανό σε μηνύματα. Οι υποχρεώσεις που έλεγε είναι ότι 27 Αυγούστου κλείσαμε να τον παντρέψουμε με την αγαπημένη του Χριστίνα.

Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος. Το πρόσωπό του μπορείτε να δείτε ότι έχει αρκετούς μώλωπες. Αλλά είναι ολόκληρο το σώμα του. Εμάς μας έσκασαν εκεί ότι θα βρίσκαμε κάτι κομμάτια. Δεν μας τον δείξανε στην Ελλάδα, δεν το επέτρεψαν να το δούμε. Τον είδαμε μόλις χθες. Είναι ακέραιο το σώμα του. Είναι μαρτυρικό όμως. Έχει πολλές πληγές. Για αυτό λοιπόν μαρτυρικά μπήκε στον χώρο του φωτός του Θεού.

Γιε μου ανθρωπίνως σπαράζουμε και εγώ και η μάνα σου και τα αδέλφια σου. Και όλοι όσοι σε γνωρίζουν και σε αγαπούν. Ο Θεός γιε μου να αναπαύσει την ψυχή σου στη χώρα των ζώντων. Αιωνία σου η μνήμη. Μνημόνευε και εσύ εμάς από εκεί που βρίσκεσαι», ακούγεται να λέει ο πατέρας του Κυπριανού.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της