16 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Φωτογράφοι για να πετύχουν τα Καλοσχηματισμένα Kορμιά στα Εξώφυλλα των Περιοδικών.

Υπάρχουν πολλοί ανήθικοι και πονηροί τρόποι που η βιομηχανία της διαφήμισης και του fitness μας παρουσιάζουν και μας κάνουν να πιστέψουμε στα προϊόντα τους. Τα παρακάτω παραδείγματα το αποδεικνύουν, και δεν πρέπει να πιστεύουμε πάντα ό,τι βλέπουμε.

1. Ο φωτισμός κάνει θαύματα

2. Ξυπνήστε για μακιγιαριστείτε κάνοντας contouring. Ποιος χρειάζεται στη τελική το γυμναστήριο;

3. Λίγο Photoshop δε κάνει κακό

4. Η εξέλιξη της απάτης. Πιθανόν οι φωτογραφίες να τραβήχτηκαν την ίδια μέρα.

5. Καλύτερη στάση σώματος, αλλαγή χτενίσματος, και αλλαγή ρούχων και έτοιμη!

6. Κάποιες είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Η Anna Victoria είναι fitness blogger. Πριν κάποιο διάστημα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με ελάχιστα λεπτά μεταξύ τους, για να αποδείξει ότι κανείς δεν φαίνεται τέλειος όλη την ώρα.

7. Μερικές φορές ένα μεγάλο γεύμα κάνει όλη τη διαφορά.

8. Αυτές οι δύο κυρίες που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, φοράνε μπλουζάκια “πριν” και “μετά”. Θα μπορούσαν κάλλιστα να παίζουν σε διαφημίσεις για να πουλήσουν κάποιο προϊόν.

9. Υπάρχουν οι φήμες ότι οι εταιρείες fitness πληρώνουν γυμνασμένα άτομα για να τους φωτογραφίζουν “πριν”, ενώ στην πραγματικότητα είναι ήδη “μετά”. Αυτός ο άντρας απέδειξε ότι αλλαγές όπως αυτές είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα απάτης των διαφημιστών.

10. Όσοι κάνουν Photoshop στις φωτογραφίες τους, καλό είναι να προσέχουν “παραμορφώσεις” του περιβάλλοντος χώρου και όχι μόνο του σώματός τους. Οι νόμοι της φυσικής αλλάζουν ως δια μαγείας με το Photoshop.

11. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αυτό ζευγάρι μετά από λίγο μαύρισμα, αποτρίχωση, καλύτερη στάση σώματος, αλλαγή ρούχων και χαμόγελο αποδεικνύει ότι είναι εύκολο να ξεγελάσει κανείς τους καταναλωτές μπροστά στον φακό.

12. Αυτή η “μεταμόρφωση” δεν χρειάστηκε τίποτα. Αυτός είναι ο Furious Pete, που κάνει επίδειξη πως μέσα σε μερικές ώρες, αλλάζει την εικόνα του. Δείτε το βίντεο.

13. Οι αναλογίες είναι ψεύτικες. Ακόμα και ο Justin Bieber είχε αντιδράσει για τις “αλλαγές” που του έκαναν στη διαφήμιση εσωρούχων Calvin Klein.

14. Κάποιες φορές είναι αστείο. Το να κρατάει κάποιος την αναπνοή του για χάρη μιας φωτογραφίας “πριν” είναι κωμικοτραγικό!

15. Λίγο μαύρισμα κάνει θαύματα! Το μαυρισμένο δέρμα τονίζει την εντύπωση ότι το άτομο είναι πιο γυμνασμένο.

16. Και φυσικά φάρμακα που υπόσχονται απώλεια βάρους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι αυτό το εξώφυλλο αμερικάνικης εφημερίδας για το τηλεοπτικό ριάλιτι Biggest Looser, όπου μία παίκτρια εξομολογήθηκε ότι της έδιναν φάρμακα για να χάσει βάρος. Τίποτα δεν είναι αλήθεια!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta