Πιστεύετε πως οι Ολυμπιονίκες είναι Πλούσιοι; Δείτε ΠΟΣΑ βγάζουν και θα αλλάξετε Γνώμη!

Όλοι θέλουν να ξέρουν πόσα βγάζουν οι νικητές των Ολυμπιακών Αγώνων! Σίγουρα, οι αθλητές αυτοί παίρνουν μεγάλη δόξα μόνο και μόνο που κάθονται στο βάθρο και ακούνε τον εθνικό τους ύμνο. Αλλά αυτοί που παίρνουν το χρυσό πρέπει να γίνονται πλούσιοι, σωστά; 

Δεν έχουν όμως μόνο τα μετάλλια σημασία. Οι Ολυμπιονίκες παίρνουν τη φήμη, τη δόξα και τα λεφτά. Και δεν θα το πιστεύετε μόλις δείτε πόσα βγάζουν!

1. Ο πιο εύκολος τρόπος να βγάλουν χρήματα είναι με το να κερδίσουν ένα μετάλλιο! Πολλές χώρες στην ουσία πληρώνουν την Ολυμπιάδα για τα μετάλλια που κερδίζουν.

Οι αθλητές παίρνουν από έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό $25,000 για το χρυσό, $15,000 για το αργυρό και $10,000 για το χάλκινο.

Δεν είναι και λίγα τα λεφτά!

2. Δεν βγάζουν όλοι οι αθλητές όμως εκατομμύρια! Οι αθλητές του στίβου δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα. Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, με λιγότερα από $15,000 το χρόνο!

Αλλά ο Usain Bolt; Όλοι γνωρίζουν αυτό το όνομα! Έβγαλε $20 εκατομμύρια από έπαθλα και bonus μέσα σε έναν χρόνο!

3. Ακόμα και αν πάρουν μετάλλια, κάποιοι αθλητές δεν βρίσκουν χορηγούς! Ο Adam Nelson ήταν ένας από αυτούς τους αθλητές που αποφάσισε να δημοπρατήσει τον εαυτό του στο eBay για να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Ο Adam έλαβε τόση πολύ προσοχή που πήρε $12,000 για να διαφημίσει ένα κουτί με χάπια που μιλάει. Και όμως υπάρχουν και αυτές οι ιστορίες…

4. Κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για την Gabby Douglas το 2012. Η οικογένειά της δεν μπορούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς και ήταν έτοιμη να κηρύξει πτώχευση όταν η κόρη τους κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην ενόργανη γυμναστική!

Έβγαλε εκατομμύρια μέσα από συμφωνίες με την Kellogg’s και την P&G, μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την νίκη της!

5. Αλλά πολλοί αθλητές πήγαν στους Ολυμπιακούς και είχαν ήδη πάρα πολλά χρήματα. Ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στο Ρίο είναι ο Kevin Durant. Έβγαλε $56.2 εκατομμύρια τον τελευταίο χρόνο.

Πολλά από τα χρήματα που έχει προέρχονται από τις συμφωνίες που έκανε αφού κέρδισε το χρυσό με την Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ στο μπάσκετ το 2012!

6. Η Sarah Robles είναι η πιο δυνατή γυναίκα στην Αμερική αλλά μετά βίας έχει χρήματα για να ζει! Ζούσε με δωρεές και πήγαινε σε τράπεζες τροφίμων για να τα βγάλει πέρα. Για να πάει στο Ρίο, αναγκάστηκε να βασιστεί στις δωρεές!

Credit: diply.com

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta