Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Έτσι θα είναι το καινούριο iPhone 7!

Αν σκέφτεστε να παραγγείλετε το iPhone 7, που θα κυκλοφορήσει στης 16 Σεπτεμβρίου, το πρώτο πράγμα που θα αναρωτηθείτε είναι αν όντως η Apple θα ξεφορτωθεί το καλώδιο ακουστικών!

Το πιο πιθανό είναι ναι, βάσει αυτού του βίντεο που παρουσιάζει τα καινούρια ακουστικά της Apple, συγκεκριμένα τα Apple Lightning EarPods. Μοιάζουν με τα κλασικά ακουστικά των iPhone, αλλά με διαφορετικό βύσμα στην άκρη.

Αληθεύει; Σίγουρα φαίνεται ρεαλιστικό, όπως παρατηρεί και η Apple Insider: “στο βίντεο δε δείχνει ποτέ ολόκληρο το καλώδιο“. Υπάρχουν παρόμοιες αναφορές στο διαδίκτυο: “Πολλές πηγές ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους τα καινούρια ακουστικά της Apple από τον περασμένο Νοέμβρη, χωρίς όμως να επαληθεύονται.

Ένα προηγούμενο βίντεο, έδειχνε κάτι που φαίνεται να είναι ο καινούριος αντάπτορας του iPhone 7.

Το iPhone 7 φημολογείται ότι έχει μερικά άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως βελτιωμένη κάμερα, μπλε-μωβ χρώμα και (ίσως) ασύμαρτο φορτιστή, σύμφωνα με ένα άλλο βίντεο.

Οπότε η μεγάλη ερώτηση είναι αν αξίζει να αγοράσει κανείς το iPhone 7. Πιστεύω πως αν κάποιος/α έχει το 5 τότε ίσως το καινούριο μοντέλο να είναι μια καλή αγορά, αλλά αν έχει το 6 και είναι ευχαριστημένος/η, αξίζει να περιμένει ακόμα ένα χρόνα για τη δέκατη επέτειο του iPhone.

Credits: Tech.Mic

Related posts

Το ανακοίνωσαν σε όλη τη Βρετανία για τον Κάρολο: «Μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης…»

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Θρήνος για 33χρονη καρκινοπαθή: Αρνήθηκε να κάνει θεραπεία για να γεννήσει το παιδί της και απεβίωσε