Είδε την αρκούδα να πλησιάζει απειλητικά και της έριξε σπρέι πιπεριού… Η αντίδραση της αρκούδας; Θα σας τρομοκρατήσει!

Η πεζοπόρος και λάτρης της φύσης, Mary Maley πήγαινε μόνη της ένα ταξίδι με καγιάκ μέσα από την Αλάσκα, όταν είχε την ατυχία να την επισκεφτεί μια νεαρή αρκούδα. Φυσικά, εκείνη την ψέκασε με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο για να προστατευτεί.


Στο βίντεο, η Mary λέει συγκεκριμένα στην αρκούδα, “Θα σου ρίξω σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο … αυτό θα σου κάνω.” Αλλά η κ. Αρκούδα, η οποία ακόμα δεν έχει μάθει τα αγγλικά της, αδυνατεί να κατανοήσει την προειδοποίηση της και πληρώνει το τίμημα.

Φυσικά, υποχωρεί. Όμως, όπως και οποιοσδήποτε ψεκάζεται άσκοπα στο πρόσωπο, ήθελε εκδίκηση. Η αρκούδα κάνει μια κίνηση προς την κατεύθυνση του καγιάκ, η Mary φωνάζει στη συνέχεια, “Μείνε μακριά από το καγιάκ! Έλα εδώ!»

Λυπάμαι Mary, αλλά δε νομίζω να ενδιαφέρεται να ψεκαστεί με πιπέρι στο πρόσωπο και πάλι. Ω, όχι … έχει καλύτερες ιδέες.


Καθώς αρχίζει να καταστρέφει τη μοναδικό της μέσο μεταφοράς, η Mary, μία έμπειρη πεζοπόρος αρχίζει να φωνάζει εντολές που οι περισσότερες αρκούδες ανταποκρίνονται, όπως, “σταμάτα αρκούδα” και “Αρκούδα! αρκούδα! Μου καταστρέφεις το καγιάκ μου!” Αλλά χωρίς ανταπόκριση.

Η Mary αναγκάζεται να καταφύγει στις παλιές πρακτικές, “Σε παρακαλώ σταμάτα, θεέ μου, καταραμένη!” μαζί με άλλες παρόμοιες εξημερωτικές εντολές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Απολαύστε την όλη συνάντηση … αν μπορείτε να ανεχθείτε τη φωνή της αρκετά δείτε το παρακάτω βίντεο:

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες