15 αλήθειες που αντιμετωπίζεις όταν ξεκινάς την συγκατοίκηση με το αγόρι σου.

Όταν το αγόρι μου και εγώ ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, πήραμε (βασικά πήρε) την απόφαση να μην γράψουμε ποτέ για την σχέση μας στο Internet.

Αλλά τώρα που περάσαμε το στάδιο του πρώτου χρόνου, υπογράψαμε μία μίσθωση και ξεκινήσαμε την συγκατοίκηση. Έτσι επειδή λοιπόν δεν τον βλέπω να πηγαίνει και πουθενά, γι’αυτό και εγώ είπα να κάτσω να γράψω αυτό το άρθρο.

Πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν και τους έπεσε το σαγόνι στην πρωτοβουλία μας να μείνουμε μαζί. Ακούσαμε τα πάντα από το “Είστε τόσο νέοι!” μέχρι το “Δεν έχετε βγει ξανά ραντεβού σ’αυτήν την πόλη” (Αυτό το τονίζουμε για τις σχέσεις από απόσταση!).

Αλλά ξέρετε κάτι? Η ζωή είναι μικρή, γιατί λοιπόν όχι?

Δεν θέλετε να ξέρετε αν έχετε πάρει την σωστή απόφαση το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να μπορέσετε να ξεφύγετε γρήγορα από αυτή την κατάσταση όσο είστε νέοι? (Μην αγχώνεσαι αγάπη μου, δεν πρόκειται να πάω πουθενά, εκτός και αν βρεις αυτό το άρθρο και με αποκυρήξεις, αλλά σε παρακαλώ μην το κάνεις επειδή μόλις ξοδέψαμε $10,000 γι’ αυτό το διαμέρισμα).

Το να μένεις με το αγόρι σου είναι τελείως διαφορετικό από το να ζεις με μία συγκάτοικο του ίδιου φύλλου. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται π.χ να κάνεις διαγωνισμούς φαγητών με το αγόρι σου, έτσι δεν είναι? Αυτό απλά δεν είναι ελκυστικό.

Για όλες εσάς που διαβάζετε το άρθρο και θέλετε να πηδήξετε πάνω και να χτυπηθείτε λέγοντας μου ότι αν συγκατοικείς είσαι απόλυτα ο εαυτός σου, μπλα μπλα, απλά ηρεμήστε μισό λεπτό. Υπάρχει αυτό που λέμε “παραείσαι ο εαυτός σου”, και αν δεν με πιστεύετε απλά διαβάστε τα παρακάτω.

Οπότε ας ξεκινήσουμε από την αρχή με αυτά που παθαίνεις όταν ξεκινάς την συγκατοίκηση με τον σύντροφο σου.

1. Κρατήστε ζωντανό το μυστήριο, και αποκαλύψτε τις συνήθειες του μπάνιου σας.

Απλά κρατήστε τα για τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκρουστικό από το να μοιράζεσαι τις συνήθειες που κάνεις στο μπάνιο σου. Δεν με ενδιαφέρει πόσο άνετος νομίζει ότι είσαι με τον άλλον. Όλα αυτά τον κάνουν να αηδιάζει κάθε φορά.


2. Εάν βρίσκεσαι σε “αυτές” τις μέρες του μήνα καλό θα ήταν να βγάζεις εσύ τα σκουπίδια έξω.

Δεν με απασχολεί εάν τυλίξατε με 10 τόνους χαρτί τα “πράγματα” σας. Αυτά τα σκουπίδια είναι δική σας ευθύνη για τις υπόλοιπες 3 με 5 ημέρες.


3. Το να ξαπλώνεις βρώμικη είναι μόνο αποδεκτό εάν βρίσκεσαι μόνη σου.

Μπορεί να θεωρείς ότι το να μισείς το μπάνιο είναι γλυκό, αλλά εκείνος δεν έχει την ίδιο γνώμη, ειδικά όταν μοιράζεται το κρεβάτι μαζί σου.


4. Μπορεί να αγνοηθείς από τα ξημερώματα της Κυριακής μέχρι την το βράδυ της Δευτέρας (και ίσως και μερικές ώρες μετά)

Το κλειδί του να μένεις μαζί με τον άλλον χωρίς να νιώσετε ότι θέλετε να σκοτωθείτε είναι να κάνετε και τα δικά σας πράγματα. Όχι επειδή ξεκινήσατε να συγκατοικείτε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περνάτε και κάθε δευτερόλεπτο μαζί.


5. Θα πάρεις κιλά, και θα το απολαμβάνεις με στεναχώρια.

Το καλύτερο και το χειρότερο μέρος της συγκατοίκησης με ένα αγόρι είναι ότι πεινάει συνέχεια! Είναι πραγματικά πολύ καλό να ζεις μία ζωή όπου μπορείς να φας τα πάντα χωρίς να νιώθεις ότι πρέπει να τρέξεις σε μαραθώνιο μετά για να χάσεις αυτά που έφαγες.

Αλλά όταν το ρολόι δείξει 11:30μμ και χτυπήσει η πείνα την πόρτα σου, είναι καλό να έχεις κάποιον να μοιραστείς τον λογαριασμό του delivery.


6. Εάν αφήσεις πολύ ώρα την αγαπημένη σου εκπομπή στο background αρκετή ώρα, ο δικός σου θα συνηθίσει και στο τέλος θα του αρέσει.


7. Το καπάκι της τουαλέτας δεν θα είναι ποτέ κάτω.


8. Ακούει περίπου το 50% από αυτά που λέτε, τον ενδιαφέρει όμως μόνο το 40% και συγκρατεί μόνο το 15%.


9. Το να μένεις μέσα έχει γίνει περισσότερο δελεαστικό


10. Οι φίλοι σου σε ζηλεύουν κρυφά


11. Έχεις πάντα μία δικαιολογία για να παρατήσεις τους πάντες και τα πάντα οποιαδήποτε στιγμή.


12. Οι άνθρωποι σου αγοράζουν…δώρα?

Αν ήξερα ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποκτούσα τόσα δώρα θα ξεκινούσα πολύ νωρίτερα την συγκατοίκηση. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι παντρεύονται.


13. Σπάνια κάνεις πλέον πράγματα μόνη σου!

Δεν έχεις όρεξη για μπουγάδα? Ούτε και το αγόρι σου. Αλλά αν το κάνετε μαζί τότε αλλάζει. Το ίδιο ισχύει και με τα ψώνια. Ακόμη και με το γυμναστήριο.


14. Δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι ο χαμός δεν είναι δικός σου.

Το θέμα με το να ζεις με κάποιον άλλον άνθρωπο είναι ότι γνωρίζει ο καθένας τον “χαμό” ή τις ζημιές που έχει προκαλέσει ο άλλος. Δεν μπορείς να ρίξεις το φταίξιμο αλλού ή να προσποιηθείς ότι δεν έχεις κάνει κάτι.


 15. Θα υπάρχουν ύπνοι, και αρκετοί άσχημοι ύπνοι.

Δεν γίνεται πάντα να κοιμάσαι και να ξυπνάς σαν αγγελούδι όπως δείχνουν μερικές ταινίες και διαφημίσεις. Θα υπάρξουν φορές που θα φαίνεσαι κάπως περίεργη με τα μαλλιά ανακατεμένα και με ανοιχτό το στόμα. Τι να κάνουμε είσαι και άνθρωπος και αυτό δεν αλλάζει..Αν ο άνθρωπος σου βέβαια σε αγαπάει το πολύ πολύ να σε κοροϊδέψει και εσύ το ίδιο και να συνεχίσετε τους ανέμελους ύπνους σας αγαπημένοι!


Τώρα συμφωνείτε κάπως? Η θέλετε να προσθέσετε και άλλα? Είμαι σίγουρη γι’αυτό!

Related posts

Έρχονται βαριές ποινές: Στη φυλακή όσοι έχουν χρέη προς το Ελληνικό Δημόσιο – Ποıοı κινδυνεύουν άμεσα

25η Μαρτίου – Ξέσπασε ο Μητροπολίτης Κοζάνης: «Ντpoπή να τρώμε μπακαλιάρο για το έθιμο»

Επανήλθαν Facebook, Instagram και Messenger – Η απάντηση της Meta